Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha egy srác aranyosnak tart?
Folyton azt mondogatja, hogy mennyire nagyon aranyos az arcom, meg a mosolyom, meg úgy alapvetően én.
De ez nem rossz? Vagyis persze azt is mondja, hogy milyen szép vagyok meg csinos...stb, de az hogy aranyos, az nem baj?
Tudom, hogy ez a kérdés most így furán hangzik... szóval nyilván nem baj az, ha annak tart, csak ez nem olyan, hogy hmm jó aranyos meg minden, de pl nem szexi vagy ilyenek?
aki nekem ezt mondta, annak tetszettem, de nem akart semmit szexen kívül
aki beléd van esve, az nem ezt mondja
egyébként én, nőként azokra a kisgyerekekre mondom akik elég kis csúnyák, és nem akarom megsérteni a büszke mamát
Természetesen ha egy férfi mondja az "aranyos" szót egy nőre, akkor a nőt szexinek tartja, barátnő lehetne.
Ha a nő mondja egy férfira, akkor az csak lekoptató duma. Ezzel arra utal, hogy a férfi ronda, de nem akarja megbántani.
Tehát igaza van a #2-es válaszolónak. Nőtől negatív, férfitól pozitív jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!