Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem és kérdezte h találkozunk e. Nagyon aranyosnak tart azt mondta. Viszont van egy kis bökkenő. Van baártnője lassan 1 éve. Most akkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés
2008. máj. 16. 20:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy egy pofátlan pasi. Én nem tenném meg... Eleve undorító. Ha összejön veled, utána neked milyen érzéseid lennének? Pontosan tudnád, hogy csal téged.

Szerintem ez gáz :S

2008. máj. 16. 20:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele semmibe. Barátkozni lehet max, de többet ne engedj. Csak arra kellenél neki... és ne higyj neki, ha azt mondja, hogy szakít a barátnőjével, mert nem fog. Na meg idővel melletted is lenne neki más valakije.
2008. máj. 16. 20:45
 3/17 A kérdező kommentje:
igazatok van:S csak nem hiszem már el hogy mindig ilyen pasikat fogok ki:S
2008. máj. 16. 20:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
azt hogy meg akar dugni.
2008. máj. 16. 21:05
 5/17 A kérdező kommentje:
jólvan már ennyiszer nem akar megdugni nyugi:D egyébként meg nem olyan mint aki a szexre hajt. meg minek kellenék neki szexre ha ott a csaja?
2008. máj. 16. 21:08
 6/17 anonim ***** válasza:
hát ez szerintem annyit jelent, hogy szimpatikusnak talál téged és barátkozni szeretne veled. egy sima találkozás nem egyenlő egy randival, szoval szerintem talizzatok csak nyugodtan. ha meg már nagyon gyanus lesz a közeledése nyugodtan rákérdezhetsz a szándékaira.
2008. máj. 16. 21:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van barátnőm, és vannak lányok akikkel szívesen találkoznék, mert érdekes embereknek tartom őket. De csak barátságból, ebben nincs semmi rossz.
2008. máj. 16. 21:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de idióta aki ennyiszer beírta ......

Azért, mert a pasik mindig többet akarnak! És ez nem feminista szöveg, igenis jólesik neki a sok nő. Gyűjtik a trófeákat , mi ehhh:)

2008. máj. 16. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Addig ne kezdj vele semmibe, még nem szakít a barátnőjével, ha egyáltalán szándékozik szakítani vele.
2008. máj. 17. 12:38
 10/17 A kérdező kommentje:
oksi köszi a tanácsokat:) majd megírom mik a fejlemények
2008. máj. 17. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!