Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki nagyon tetszik nekem és kérdezte h találkozunk e. Nagyon aranyosnak tart azt mondta. Viszont van egy kis bökkenő. Van baártnője lassan 1 éve. Most akkor ez mit jelent?
Nos az előttem szóló tirpákkal ellentétben úgy hiszem, hogy tényleg tetszel neki. Adj esélyt Magadnak! Ha egy pöcs, akkor rájössz úgyis. Ha meg nem akkor meg még meg is köszönheted neki, hogy elébed sétált csak így:D Az hogy van barátnője nem jelenti azt, hogy süket és vak, és nem beszél többet más emberrel...
Ismerd meg, és akkor el tudod dönteni. És ne hallgassál mások hülyeségeire - ha tetszik, akkor rajta!:) Érzed, mi a jó neked...
Drukkolok!:D
pontosan ebben a helyzetben vagyok énis:S nagyon aranyos volt, találkoztunk egy párszor, aztán megcsókolt...magyarán megcslta velem a barátnőjét.
erre hálistennek nem,de arra rájött a bnője h van vmi.mindenkapcsolatot megszakított velem, a szívem meg majd meg szakad vagy 2 hónapja...nagyonrossz...szurkolok neked h ne járj úgy mint én:S:)
Akkor páros lábbal rugdald ki!
Nem valószínű, hogy valaha is törődni fog veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!