Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Úgy kellesz nekem mint teának a citrom!
3/13 anonim válasza:
Gyönyörű vagy, mint hentesnél a tarja.
4/13 Fénysebesség válasza:
Ne akarj bókolni! Nem tesz jót sem neked, sem neki. Csak ásítozni fog, és hirtelen terhes lesz számára a társaságod. Csak ritkán mondj hízelgő dolgot, ha tényleg megérdemli, de akkor tényleg komolyan dicsérd meg! A hetedik mennyországban fogja érezni magát. Inkább finoman cukkold és ne akarj neki mindenben megfelelni! Ez az én tippem. Egy srác.
5/13 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre a romantikátlan sivárlelkűekre!
ilyeneket mondj neki: Szépek a szemeid! Szép a hangod! Formás lábaid vannak. Nagyon nőies vagy. Te vagy a legszebb lány akit valaha láttam. Már azért érdemes volt megszületnem hogy téged megismertelek.
6/13 anonim válasza:
-jó a hajad elesté?
-Csecsemő korodba fordítva raktak be az inkubátorba?
-
7/13 anonim válasza:
Miért ne akarna bókolni? Ez a férfi dolga, amikor meg akar hódítani egy nőt...még verset is írhat!
9/13 anonim válasza:
1, 2, 3, 6 veletek randiznak lányok? És ilyeneket mondtok nekik?
10/13 anonim válasza:
"Jól állna a kezedben egy seprű."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!