Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti mit lépnétek, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit lépnétek, ha ez kiderülne néhány randi után a lányról?

Figyelt kérdés

Egy szituáció:Ültök egy cukrászda teraszán a harmadik találkozáskor.Mellétek ül egy fiatal anyuka,óvodáskorú,szöszi kislányával egy sütire.Te azt mondod:milyen aranyos,okos kislány.A lány,akivel randizol elszomorodik,és bevallja,neki sajnos nem születhet gyermeke szervi bajok miatt.

Erre mit reagálnátok?

2012. okt. 4. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én ismerek két családot, akik örökbefogadtak gyerekeket, mert nekik nem lehet, és jól megvannak. Úgy szeretik őket, mintha a sajátjuk lenne.
2012. okt. 4. 20:34
 12/19 ASOT ***** válasza:
100%

Megfognám a kezét , másik kezemmel megsimogatnám az arcát és megmondanám neki, hogy nekem te vagy az életem, és nem engedlek el sosem, de ha egyszer nagyon szeretnénk gyereket, akkro örökbe fogadunk egyet.

De ez csak példa, pontosan csak akkor tudnám h mit mondanék amikor megtörténne, szóval ezt nem kell kerek perecnek venni :)

2012. okt. 4. 20:35
 13/19 anonim válasza:
attól nem biztos, hogy akar még gyereket, csak aranyosnak találta, nem biztos, hogy lenne kedve fel is nevelni.....
2012. okt. 4. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

nem zavarna, a harmadik találkozásnál még értelmetlen ennyire előre tervezni

de később se zavarna

26f

2012. okt. 4. 20:36
 15/19 ASOT ***** válasza:
hát igen az is lehet h nem is akarna gyereket, ha meg igen akkor , van az örökbe fogadás, az a helyzet h elég sok lány megszüli fiatalon a gyereket és még előtte lemond róla, és nagyon sokan vannak a várólistán akik szeretnének gyereket...
2012. okt. 4. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan pasi vagyok aki majd később igencsak gyereket akar, meg családot....de ha szeretem a lányt, és kiderülne egy ilyen, nem zavarnám el...megvigasztalnám és szerintem nem állna közénk egy ilyen dolog...gyerek nélkül is lehet szép az élet ha ő az igazi
2012. okt. 4. 20:40
 17/19 Gyakori Ferenc ***** válasza:
100%
Ha szeretem azt a lányt, nem lépek semmit. Max megvigasztalom, de ha arra gondolsz, hogy egyszer milesz ha gyereket akartok, egyszerűen ott az örökbefogadás. Ennyi.
2012. okt. 4. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Én soha nem akarok gyereket, és biztos, hogy nem mondanám arra a mellettünk ülő gyerekre, hogy "aranyos, okos".

Ha a lány elmondja, hogy nem lehet gyereke, akkor még jobban akarnám a lányt.

2012. okt. 5. 00:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy 7. mondja, hogy az ilyenek egy részének mégis szokott gyereke születni (kivéve ha már kipakolták a méhét vagy mindkét petefészkét). Neked kell eldöntened. A gyermek nagyon nagy ajándék, de egy nő is lehet az, még ha nem is tud gyermeket szülni. Ja és rendes a csaj, hogy már most elmondta.
2012. okt. 5. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!