Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit lépnétek, ha ez kiderülne néhány randi után a lányról?
Egy szituáció:Ültök egy cukrászda teraszán a harmadik találkozáskor.Mellétek ül egy fiatal anyuka,óvodáskorú,szöszi kislányával egy sütire.Te azt mondod:milyen aranyos,okos kislány.A lány,akivel randizol elszomorodik,és bevallja,neki sajnos nem születhet gyermeke szervi bajok miatt.
Erre mit reagálnátok?
Mit tudom én. Ezt így nehéz megmondani, nem tudom milyen lenne a kettőnk közötti viszony, mennyire passzolunk, mennyire tetszik stb.
Igazából nem tudom mit reagálnák, gondolom hmm hallgatnák mert nem igazán tudom erre mit mondjak, aztán ennyi, de nem feltétlen szakítás lenne a vége. Még akár gyerek nélkül is eltudnám képzelni az életem, jelenleg.
Sajnálnám.De ez nem igazán állna közénk.ilyen fiatalon mint most biztos,hogy nem.
27-30 évesen lehet már kicsit gondolkoznék.De akkor se zavarnám el
19F
Először is nagyra értékelném, hogy az elején elmondja.
És mivel még az elején vagyunk, megvárnám, hogy mi sül ki ebből a kapcsolatból.
Mondom ezt úgy, hogy már tartok ott az életben, hogy családalapításon gondolkodom, és látom azt, hogy sokkal kevesebb nő van, akivel le tudnám élni az életem, mint olyan, aki pl. gyereket tud szülni.
ez inkább csak a lánynak rossz, ha szeretett volna gyereket
ez (az esetleges reakciót leszámítva) ugyan az, mintha azt mondaná, hogy nem szeretne gyereket
nem lenne semmi érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!