Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti mit lépnétek, ha ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit lépnétek, ha ez kiderülne néhány randi után a lányról?

Figyelt kérdés

Egy szituáció:Ültök egy cukrászda teraszán a harmadik találkozáskor.Mellétek ül egy fiatal anyuka,óvodáskorú,szöszi kislányával egy sütire.Te azt mondod:milyen aranyos,okos kislány.A lány,akivel randizol elszomorodik,és bevallja,neki sajnos nem születhet gyermeke szervi bajok miatt.

Erre mit reagálnátok?

2012. okt. 4. 20:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
nem kell kényelmetlen cottont használni..
2012. okt. 4. 20:24
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Legalább az óvszert megspóroljuk. ;)
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Megvigasztalnám. Ha velem tervezne, nem zavarna.
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
na erre én is kíváncsi vok..mert lehet nekem sem lehet gyerekem
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

Mit tudom én. Ezt így nehéz megmondani, nem tudom milyen lenne a kettőnk közötti viszony, mennyire passzolunk, mennyire tetszik stb.

Igazából nem tudom mit reagálnák, gondolom hmm hallgatnák mert nem igazán tudom erre mit mondjak, aztán ennyi, de nem feltétlen szakítás lenne a vége. Még akár gyerek nélkül is eltudnám képzelni az életem, jelenleg.

2012. okt. 4. 20:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálnám.De ez nem igazán állna közénk.ilyen fiatalon mint most biztos,hogy nem.

27-30 évesen lehet már kicsit gondolkoznék.De akkor se zavarnám el

19F

2012. okt. 4. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Ezekből a "nem lehet gyerekem" szövegekből az esetek nagy többségében még is lesz egy picurka... több olyan embert is ismerek akiknek az orvos azt mondta nem lehet , és hoppácska még is lett... és egészséges normális gyerkőcként cseperednek...
2012. okt. 4. 20:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy idő után kialakul valami komolyabb kapcsolat, akkor teljesen elfogadnám és együtt élnék a helyzettel. Persze elején sem zavarna ez a dolog, nem határolódnék el a lánytól ez miatt. Ja meg persze ha elszomorodik ez miatt megvigasztalnám:)
2012. okt. 4. 20:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is nagyra értékelném, hogy az elején elmondja.

És mivel még az elején vagyunk, megvárnám, hogy mi sül ki ebből a kapcsolatból.

Mondom ezt úgy, hogy már tartok ott az életben, hogy családalapításon gondolkodom, és látom azt, hogy sokkal kevesebb nő van, akivel le tudnám élni az életem, mint olyan, aki pl. gyereket tud szülni.

2012. okt. 4. 20:31
 10/19 anonim ***** válasza:

ez inkább csak a lánynak rossz, ha szeretett volna gyereket

ez (az esetleges reakciót leszámítva) ugyan az, mintha azt mondaná, hogy nem szeretne gyereket

nem lenne semmi érdekes

2012. okt. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!