Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Például Badoo-n az ilyen 30-38 éves nők miért irják azt az adatlapjukon, hogy mondjuk már ilyen 21-23 éves fiukkal is találkoznának?
Én azt hiszem, hogy egyrészt azért nem, mert, ha valaki élőben sem tud ismerkedni, akkor valamiért a neten is nehezebb ismerkednie, hiába könnyebb, elérhetőbb a másik ember. Bár valakinek pont azért sikerül a neten ismerkednie, mert mondjuk az élő ismerkedésben ügyetlen egy kissé.
Másrészt pedig lehet, hogy nem is a neten kellene ismerkedned. Én lányként írom neked, hogy eddig jó, ha egy randit sikerült netről összeszednem és az a srác sem volt szimpatikus. A többiek meg, vagy nagyon messziről írtak, vagy, hú... inkább hagyjuk.
Szóval én már megfogadtam, hogy élőben próbálok ismerkedni. Amit elég nehéz lesz kivitelezni, de azért igyekszem.
bulikban is rengeteget ismerkedtem. Nagyon csekély százalék volt a siker (=dugás), a többi lánnyal hiába kavartam nem kellettem nekik igazán.
jo a fellépésem, de valahol mélyen a személyiségemben bukik el a dolog. Na meg persze sokkal jobb külső kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!