Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Például Badoo-n az ilyen 30-38 éves nők miért irják azt az adatlapjukon, hogy mondjuk már ilyen 21-23 éves fiukkal is találkoznának?
dehogy bonyolult.
egyszerű mint 1 faék :)
Kicsit nézzél tükörbe, ki az egybites, debilkém!
Amíg minden csajt ennyire lenézel, egy kalap alá veszel, és úgy gondolod, hogy a csajok hibája, ha neked nem jön össze senki, addig jobban is jársz, ha egyedül maradsz.
Nagyon igényes lehetsz, ha neked ilyen "pichák" kellenek, csak szexre, meg kiéhezett öreglányok, luk-luk alapon.
Egyáltalán nem bonyolult a lányok elvárásrendszere, csak te vagy gyökér hozzá, hogy megugord a lécet!
Igen kevés olyan lány van, akinek egy ilyen bunkó, impotens, általánosító, perverz görény pont bejönne, aki arra se képes, hogy maga korabeli lánnyal megismerkedjen.
Ha tényleg ennyire lehetetlen lenne felszedni csajokat, akkor senkinek se jönne össze.
Ehhez képest az a nagy büdös helyzet, hogy minden más pasinak sikerül barátnőt szerezni, csak neked nem. De egész biztos azért, mert túl jó vagy ezeknek a mai picháknak...
Ha nem tudsz úszni, akkor is a víz lesz a hülye!
nem azt mondtam h a csajok 1xűek hanem h az értékrendszerük.
és speciel engem nem köt le az a réteg akiről te beszélsz 1 "fokkal" magasabb színvonalon keresgélek lévén nem árt ha beszélni is tudnak és nem csak szpni :)
nem bonyolult: annyi kell h hozzá merj szólni, legyen 1 normális jellemed, érdekes legyél. engem sem izgatnak az érdektelen idióta "vagány" """lányok""" szóval zsák a foltját :)
ha neked a "oh de jól néz ki és ha vele össze jövök a bnőim tuti irigykedni fognak" kategória jön be akkor őszinte részvétem.
13:10
Te nagyon el vagy tájolva.
Miota vett egy kalap alá minden lányt?
amugy tényleg van igazság abban amit leirta a kérdésében.
hogy akiknem olyan szépek vagy kevesebb az önbizalmuk azok hajlandoak akár 18 évessel is szobaállni.
Szerintem ez nem feltétlenül úgy van, mint, amit a kérdező állít. Na, és mi a helyzet a 35-40 éves pasikkal, mert, hogy ők is írogatnak 18-19 éves lányoknak. Gyakran pedig kiderül ezekről a férfiakról, hogy nős, családjuk van és alkalmi partnert keresnek.
Ez annyira személyfüggő, én például 30 éves korom fölött már nem tinikkel szeretnék lefeküdni, hanem családot alapítani. És én sem vagyok egy szépség, olyan átlag kategória. Úgyhogy kérdező, megint, amit állítasz, az csak a te agyszüleményed következménye. Már bocsi.
ezek olyna nők, akik kellően lehasználtak, a férjük eltunyult, és nem is kivánják egymást.
VAAAGY:
egyedülálló nők, akik karriert csináltak, és esetleg volt házasságuk vagy élettársuk, de szakitottak, elváltak, vagy már nagoyn rossz a kapcsolat és mindenki azzal kefél akivel akar.
VAAAGY:
nincs gyerekük, és az anyai ösztönt ilyen sexuális devianciában élik meg.
Az meg hogy idős palik irnak fiatal pipiknek...nagy csoda...a fiatal lányok szépek, az idős pasik meg lehet, hogy gazdagok. A pasinak szépség kell, a lánynak meg lóvé. TEljesen egymásra is találtak.
Igen, most van valami, amiket írtál, igen, vannak ilyen emberek. DE NEM MIND! Próbálj meg azokra koncentrálni, akit keresel, a többieket meg finoman kifejezve tojd le. Ezek az emberek szeretethiányban vagy szimpla feltűnési viszketegségben szenvednek, kár rájuk is pazarolni az időt. Mert, ha folyton ilyen emberekre gondolsz, akkor ilyenek fognak belépni az életedbe és akkor majd csodálkozol, hogy nincs normális ember a Földön. De vannak.
Lehet, hogy a te párod valahol ott van az orrod előtt és nem ilyen fostalicska társkeresőn. Ezekről is megvan a véleményem, de valaki meg ilyen helyen találja meg a párját. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!