Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsen kisugárzásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen kisugárzásom?

Figyelt kérdés

24 vagyok, külsőre szerintem nem vagyok rossz pasi. Sok lány szokott velem szemezni, gyerekkorom óta sportolok, tehát sportos testalkatom van. Nincs béna hangom, szerintem jó a humorom, de ciki vagy sem, sosem volt komoly barátnőm. Eddig 3 lány tetszett komolyabban (szerelem féle), és egyiket se tudtam megfogni. A dolog már kezd zavarni, mert feltűnő, hogy egyikük pasija se néz ki jobban mint én, szerintem bénább a humoruk is, én sokkal nyitottabb vagyok és közvetlenebb. És mégsem.

Lehetséges, hogy a nyitottságom, őszinteségem és közvetlen stílusom taszítja a nőket? Hogy feléjük inkább taktikázni kéne? Vagy fogadjam el hogy nincs kisugárzásom és kész:D

2012. okt. 3. 21:53
 1/6 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Talán túlságosan nyomulsz és nyitott vagy, ijesztő ez a kettő együtt.
2012. okt. 3. 21:57
 2/6 anonim válasza:
mutass képet :) mondjuk a kisugárzásod kép alapján nem igazán jön át, de több mint a semmi...
2012. okt. 3. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
kisugárzása mindenkinek van,, max szar.ehm. Szóval valamilyen kisugárzásod kell hogy legyen, az nem lehet probléma.
2012. okt. 3. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a zsebedbe urán vagy plutónium b@szod.
2012. okt. 3. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:

A rádiumot kihagytad.

2012. okt. 4. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem erdekelne egy kep. :)
2012. okt. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!