Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik pasi a bejövősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasi a bejövősebb lányok? A népszerűbb társaság bohóca? Vagy a hűvös kívülálló?

Figyelt kérdés

Inkább melyik karakter jön be?

Csak kíváncsi vagyok.

2012. okt. 3. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A társaság bóhóca sokkal inkább :)
2012. okt. 3. 12:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább az első. A hűvös, antiszociális emberek nem az eseteim. Még ha érdekes egyének is lennének - nem fogok ugrálni, pattogni senki figyelméért, ennek kölcsönösnek kell lennie.
2012. okt. 3. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem inkább a picit nárcisztikus művészlelkek,akiknek mindig van valami drámájuk.nem tehetek róla,az évek tapasztalata,h mással nem érzem jól magam
2012. okt. 3. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát attól függ. A társaság bohóca is lehet olyan,h csak játssza az eszét,és közben egyáltalán nem vicces. Vannak olyan emberek akik folyton mutogatják magukat,és minden szarsághoz hozzászólnak valamit. Na,ezektől rosszul vagyok,már bocs.

Inkább a "hűvös kívülállót" választanám,mert jobban felkelti az érdeklődésem,h vajon mi lehet vele,h nem tudok róla olyan sokat. Meg alapvetően ha nem akar senkinek megfelelni,és van egyfajta határozottsága,és jól elvan a maga világában,akkor már csak azért is kíváncsi az ember,hogy hogyan éri ezt el.:) Jobban izgat,ez a fajta férfitípus.

2012. okt. 3. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Amelyik jobban néz ki.
2012. okt. 3. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Nyilván ha valaki az agyát játssza egész este, az nekem sem tetszene. Akkor inkább egyik típushoz sem közelednék.

De ha népszerű a társaságban, abban a társaságban, amiben én magam is jól érzem magam, akkor bizonyára tényleg humoros (számomra is), nem csak erőlködik.

2012. okt. 3. 12:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért érdekel igazából,mert én valahol mindkettő vagyok. vagyis ilyen "it depends on my mood" típus vagyok,a kedvemtől függ,h melyik énem jön elő. Mondjuk,társaság bohóca csak akkor vagyok,ha úgy érzem,van rám "kereslet" mármint ha tényleg azt látom,h élvezik a társaságom,akkor szívesen elszórakoztatom őket. De ha nem,ha nem vevők rám,akkor inkább maradok hűvös kívülálló,nem csinálok hülyét magamból.
2012. okt. 3. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet, főleg munkahelyek kapcsán.

Annyira antiszociálisan hűvös mégsem lehetsz, meg tudsz nyílni, ha van ki(k)nek. Legfeljebb néha csendesebb vagy.

Ízlés dolga, kinek mi tetszik.

2012. okt. 3. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor pont jó vagy! Fölöslegesen nem fárasztasz senkit ez jó! Amúgy ha olyan társaságba kerülsz akiknek nem vagy szimpatikus,egy jó adag öniróniával még lehetsz a társaság bohóca,és úgy talán meg is kedvelnek téged!;)
2012. okt. 3. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:

számomra az első, mert én nem ilyen vagyok

de szimpatikus a másik is, sőt legyen is meg benne mindkettő, csak nem mindegy, h miből mennyi, tudjon komoly is lenni

2012. okt. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!