Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasi a bejövősebb lányok? A népszerűbb társaság bohóca? Vagy a hűvös kívülálló?
Inkább melyik karakter jön be?
Csak kíváncsi vagyok.
Hát attól függ. A társaság bohóca is lehet olyan,h csak játssza az eszét,és közben egyáltalán nem vicces. Vannak olyan emberek akik folyton mutogatják magukat,és minden szarsághoz hozzászólnak valamit. Na,ezektől rosszul vagyok,már bocs.
Inkább a "hűvös kívülállót" választanám,mert jobban felkelti az érdeklődésem,h vajon mi lehet vele,h nem tudok róla olyan sokat. Meg alapvetően ha nem akar senkinek megfelelni,és van egyfajta határozottsága,és jól elvan a maga világában,akkor már csak azért is kíváncsi az ember,hogy hogyan éri ezt el.:) Jobban izgat,ez a fajta férfitípus.
Nyilván ha valaki az agyát játssza egész este, az nekem sem tetszene. Akkor inkább egyik típushoz sem közelednék.
De ha népszerű a társaságban, abban a társaságban, amiben én magam is jól érzem magam, akkor bizonyára tényleg humoros (számomra is), nem csak erőlködik.
Ismerős a helyzet, főleg munkahelyek kapcsán.
Annyira antiszociálisan hűvös mégsem lehetsz, meg tudsz nyílni, ha van ki(k)nek. Legfeljebb néha csendesebb vagy.
Ízlés dolga, kinek mi tetszik.
számomra az első, mert én nem ilyen vagyok
de szimpatikus a másik is, sőt legyen is meg benne mindkettő, csak nem mindegy, h miből mennyi, tudjon komoly is lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!