Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Hol van olyan hely ahol szivesen beszelgettek ferfiakkal? Ahol nem hajtjatok el oket.
A gondom az, hogy muszaki szakkozepiskolaba jarok, ahol egy csaj sincs...
Az ev elteltevel az osszes altalanos iskolai baratnommel megszakadt a kapcsolatom, igy most egyetlen egy lany ismerosom sincsen.
Hol van olyan hely lanyok, ahol nem veszitek rossz neven, ha egy ferfi odamegy hozzatok? Arra gondolok itt, hogy nem kulditek el melegebb eghajlatra, hanem szivesen beszelgettek vele, lehetoleg pozitivan, normalisan alltok a beszelgeteshez, nem zarkozottan elutasitoan.
Nyugodtan leirhattok mindent amit tudtok, meg azt is amit ti nem tartotok realisnak de mukodhet...
Nem feltetlenul baratnoszerzes a celom, inkabb az, hogy talaljak egy kellemes noi tarsasagot. Termeszetesen kesobb az ismeretsegek reven nyitott vagyok egy kapcsolatra, de most nem ez a celom, eloszor egy kellemes tarsasag. Nem akarom elzarni magamat a korombeli lanyoktol!
jo kérdés:
szorakozohelyen azzal hajtanak el,hogy nem azért vannak ott,hogy ismerkedjenek...majd átnézek a másik oldalra ott meg 3 másik csaj csokolozik 1.1.1 pasival akit csak 10perce ismernek...most akkor mi van? ...ezeket sosem értem
Hát, nem tudom, hogy most mit mondjak neked. Én szívesen beszélgetek bárhol, bárkivel. Persze ha nem hajol bele az arcomba, meg nincs köztünk még 3 cm távolság sem... így nem szívesen beszélgetek senkivel. Forduljon felém, ne legyen keresztbe a keze, a lábfeje nézzen felém, így kimutathatja, hogy rám figyel.
Ha éppen egyedül ülnék egy cukrászdában, vagy álldogálnék a buszmegállóban, vagy éppen egyedül ülnék a buszon szívesen beszélgetnék bárkivel. Persze amikor keresztül-kasul rohanok a városon, mert 15 perc múlva indul a buszom, akkor lehet, hogy azt mondaná, hogy "Bocs, sietek!" Szóval csak próbálkozz nyugodtan, fájni nem fog, ha elutasítanak, akkor így jártak ;) No meg a besz. után lehetőleg kérj/adj számot, hogy ne az legyen, hogy "Majd látjuk egymást!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!