Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok arról ha egy lány vagdossa magát?

18 évig éltem együtt a részeges, agresszív, primitív apámmal, aki nemcsak lelkileg terrorizált, de sokszor meg is vert, ezenkívül mindig kiközösítettek a divatjamúlt, használt ruháim miatt, és a fiúknak sem tetszettem.
Soha nem jutott volna eszembe vagdosni magam...Ha ilyen hajlamod van, ne önigazolást keress, hanem menj orvoshoz.

ugyan milyen problémátok van? nem tudjátok fizetni a villanyt vagy megcsalt életed szerelme?
én is tudom sorolni
4 évesen megerőszakoltak
6 évesen a szüleim elváltak, keresztapám meghalt
8 éves koromtól kezdve a nevelőapám molesztált 4 évig
11 évesen meghalt a két nagymamám
13 évesen kiderült, hogy az apám rákos
15 voltam mikor meghalt
16 évesen meghalt a nagyapám
18 évesen a testvérem.. anyám alkoholista lett
19 évesen megerőszakoltak
20 évesen nem volt hol laknom
23 évesen 2 éves kapcsolatomnak lett vége és itt volt elég.
és lehet megint lepontozni
előbb gondolkozz főleg, ha valamiről fogalmad sincs..

Ha akarod írj rám privátban, lehet hogy tudok segíteni, én is vagdostam magam kb egy éve. Semmi értelme nincs.
Ha egy fiú meglátja, biztos vagyok benne, hogy messzire elkerül, amint látod a kommentekből is. De mit vártál? Hogy van akinek tetszik?
A másik, hogy a heg MEG FOG MARADNI! Nem hittem el, de megmarad, teljesen sosem tűnik el. Soha nem fogod tudni elfelejteni, mert örökre látni fogod, hogy mit műveltél magaddal. Én egy fél évig vastag karkötőt hordtam, abban aludtam, hogy még a hegeket se lássam, se senki más.
Semmi értelme nincs, főleg nem szerelmi bánat miatt. Elmúlik, nincs akkora csalódás, ami miatt ilyet kéne csinálni.
Amúgy meg mai hülye divatnak tartom ezt, hogy "jaj, valami bajom van, úristen egyből összevagdosom magam, attól majd jobb lesz". Nem lesz jobb. A mai napig bánom.
Jesszusom fiúk!!
Ha vágdossa magát annak nyilván van története...
És ez öncsonkításnak minősül.
Pl: itt vagyok én. Képzeljétek el, sőt jobbat írok: elárulok nektek egy titkot: én is vágdosom magam és azért, mert így büntetem magam bizonyos okok miatt.
Nem kéne elítélni egy lányt, mert vágdossa magát.EGYÁLTALÁN NEM KÉNE.
JAJJ DE IGEN!!! ÉLJEN AZ ELŐREMEGÍTÉLÉS.Istenem!!Komolyan az ilyeneket addig csapkodnám ostorral amíg még mozognak.
De most komolyan a néphez szólva: miért???miért???
Én nem vagyok ilyen fajta.Igen én is vagdosom magam és mégis egy igen rossz és csúnya szokásnak tartom.Igen.Bevallom.
Csak nem értem hogy miert kell előítéletet mondani, hogy Ő egy ilyen qva, Ő olyan rįbi.
Nem kioktatásnak akartam írni vagy ilyesmi csak baromira nem értem néha az embereket.
Szivesen a választ kedves kérdező :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!