Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti mit gondoltok arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit gondoltok arról ha egy lány vagdossa magát?

Figyelt kérdés
???
2012. okt. 2. 19:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
#18, ne próbáld beadni nekünk, hogy nekünk nincsenek problémáink! Mindenkinek vannak, csak egyesek a sajátjukat mindig a legnagyobbnak látják;) És mi megtanultuk kezelni és megoldani ezeket. Nálatok hogyismondjam: családi örökség. Vagy inkább ökörség?!
2012. okt. 2. 20:00
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

18 évig éltem együtt a részeges, agresszív, primitív apámmal, aki nemcsak lelkileg terrorizált, de sokszor meg is vert, ezenkívül mindig kiközösítettek a divatjamúlt, használt ruháim miatt, és a fiúknak sem tetszettem.

Soha nem jutott volna eszembe vagdosni magam...Ha ilyen hajlamod van, ne önigazolást keress, hanem menj orvoshoz.

2012. okt. 2. 20:07
 23/30 anonim ***** válasza:
51%

ugyan milyen problémátok van? nem tudjátok fizetni a villanyt vagy megcsalt életed szerelme?

én is tudom sorolni

4 évesen megerőszakoltak

6 évesen a szüleim elváltak, keresztapám meghalt

8 éves koromtól kezdve a nevelőapám molesztált 4 évig

11 évesen meghalt a két nagymamám

13 évesen kiderült, hogy az apám rákos

15 voltam mikor meghalt

16 évesen meghalt a nagyapám

18 évesen a testvérem.. anyám alkoholista lett

19 évesen megerőszakoltak

20 évesen nem volt hol laknom

23 évesen 2 éves kapcsolatomnak lett vége és itt volt elég.

és lehet megint lepontozni

előbb gondolkozz főleg, ha valamiről fogalmad sincs..

2012. okt. 2. 20:55
 24/30 anonim ***** válasza:
42%
és igen voltam pszichiáternél, feküdtem benn kórházba, tömtek antidepresszánsokkal, de mondom, ha nem élted át, akkor fogalmad sincs semmiről..
2012. okt. 2. 20:58
 25/30 anonim ***** válasza:
#23 kamuszag van...
2012. okt. 2. 21:19
 26/30 anonim ***** válasza:
bár az lenne..
2012. okt. 2. 22:08
 27/30 anonim ***** válasza:
64%
Azt, hogy 95%-os valószínűséggel egy felső-középoszálybeli elkényeztetett kis liba, akinek annyira jó dolga volt egész életében, hogy magának kell kitalálnia a kamu problémákat, és kétségbeesetten különlegesnek, mélynek akar tűnni mások szemében, mindeközben pedig elkerüli a figyelmét, hogy mennyire unalmas, divatos, felesleges és visszataszító, amit csinál.
2012. okt. 3. 14:38
 28/30 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, és ha a 23-as igazat ír, akkor ő az 5% kivétel. Az ehhez hasonló esetekben a vagdosás csak simán nagyon szomorú, bár szerintem akkor sem indokolt.
2012. okt. 3. 15:08
 29/30 anonim ***** válasza:

Ha akarod írj rám privátban, lehet hogy tudok segíteni, én is vagdostam magam kb egy éve. Semmi értelme nincs.

Ha egy fiú meglátja, biztos vagyok benne, hogy messzire elkerül, amint látod a kommentekből is. De mit vártál? Hogy van akinek tetszik?

A másik, hogy a heg MEG FOG MARADNI! Nem hittem el, de megmarad, teljesen sosem tűnik el. Soha nem fogod tudni elfelejteni, mert örökre látni fogod, hogy mit műveltél magaddal. Én egy fél évig vastag karkötőt hordtam, abban aludtam, hogy még a hegeket se lássam, se senki más.

Semmi értelme nincs, főleg nem szerelmi bánat miatt. Elmúlik, nincs akkora csalódás, ami miatt ilyet kéne csinálni.

Amúgy meg mai hülye divatnak tartom ezt, hogy "jaj, valami bajom van, úristen egyből összevagdosom magam, attól majd jobb lesz". Nem lesz jobb. A mai napig bánom.

2012. okt. 14. 12:03
 30/30 anonim válasza:

Jesszusom fiúk!!

Ha vágdossa magát annak nyilván van története...

És ez öncsonkításnak minősül.

Pl: itt vagyok én. Képzeljétek el, sőt jobbat írok: elárulok nektek egy titkot: én is vágdosom magam és azért, mert így büntetem magam bizonyos okok miatt.

Nem kéne elítélni egy lányt, mert vágdossa magát.EGYÁLTALÁN NEM KÉNE.

JAJJ DE IGEN!!! ÉLJEN AZ ELŐREMEGÍTÉLÉS.Istenem!!Komolyan az ilyeneket addig csapkodnám ostorral amíg még mozognak.

De most komolyan a néphez szólva: miért???miért???

Én nem vagyok ilyen fajta.Igen én is vagdosom magam és mégis egy igen rossz és csúnya szokásnak tartom.Igen.Bevallom.

Csak nem értem hogy miert kell előítéletet mondani, hogy Ő egy ilyen qva, Ő olyan rįbi.

Nem kioktatásnak akartam írni vagy ilyesmi csak baromira nem értem néha az embereket.

Szivesen a választ kedves kérdező :) :D

2016. szept. 13. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!