Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok arról ha egy lány vagdossa magát?
Figyelt kérdés
???2012. okt. 2. 19:13
11/30 anonim válasza:
de ez nem megoldás,hogy vagdosni.
sírj vagy valami.De ne vagdosd magad.Hány éves vagy?
12/30 anonim válasza:
Akkor szimplán hülye, már bocs, ha rólad van szó. De a kérdés nem "miért", hanem "mijét" volt ;)
13/30 anonim válasza:
Undorító. Szokták mondani, hogy bottal sem érnék hozzá valamihez/valakihez. Na hát egy ilyenhez csak puskatussal érnék.
14/30 anonim válasza:
bánja a fa*szom.nem foglalkozok ilyen lányokkal.14éves ha vagy amúgy:D
15/30 anonim válasza:
Azt, hogy szánalmasan önző, buta és egoista.
De leginkább szánalmas.
16/30 anonim válasza:
Szerelmi bánat... olyankor nehéz, de jobb ha megpróbálod valami olyannal elfoglalni magad amit szeretsz, tapasztalatból mondom, vagdosástól nem lesz jobb... max rosszabb.
17/30 anonim válasza:
szerelmi bánatba még senki se halt bele, csak ha amiatt csinált vmi hülyeséget! az idő mindent meggyógyít! Ne legyél már hülye ember, ne vagdosással vezesd le a feszültséget; sportolj, fuss vagy ilyesmi!
18/30 anonim válasza:
olyan könnyen beszéltek és dobálóztok a szavakkal.. aki nem élt át ilyet, annak fogalma sincs róla, hogy miről van szó és az ember ezt miért csinálja..
persze tizenéves korban valószínűleg figyelemfelkeltésből, de nekem az anyám 40 éves elmúlt és ő is vagdalja a lábát.. sőt én is vagdostam magam 23 évesen
19/30 xethorax válasza:
egyetértek az előttem szólókkal :) jobb ha megszokod, h vannak nehéz dolgok az életben. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, h lesz még rosszabb is. Ha nem tudod ezt feldolgozni magadban, akkor később nagyon nehéz dolgod lesz. Ha megtanulod kezelni, esélyed van egy boldog és teljes életre:)
20/30 anonim válasza:
18 mert neked az agyadban van ez a vagdosás.Genetika.
Te hajlamos vagy erre.
DE a normális ember nem csinál ilyet.Nekem sosem fordult elő a fejemben ilyen hülyeség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!