Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt mondja, hogy minden ember más és más az ízlése. Akkor hogyan van ez, hogy mégis majdnem minden lány így reagál egy képre? Mintha összebeszélnének?
Kirak ide egy átlag pasi egy képet és jön pl 11 komemnt lányoktól és mind a 11 azt mondja, hogy neeeeeeeemmmmmmmmmmm. Kiraknak ide egy metroszexuális homár egyedet és a pár irígykedőn kívül mind a 11 kommentelő lányból 9 mondja, hogy azta, de cukkkkkkkiiiiiii. Mert ha mindenkinek más tetszene, akkor pl a 11 ből lenne 5 aki igennel és lenne 6 aki pl nemmel szavazna. De ezek szerint van egy bizonyos dizskós bájgúnár norma ami 11 ből 9 lányt beindít? Ez pedig az iszákos, nagydumás chippendale fiú?
Sajnos ezt látom, hogy a lányok ízlése többé kevésbé megegyezik a külsőt illetően.
Szerintem ez mind csak általánosítás.
Valóban, nem vagyok semmilyen szempontból egy átlag lány, de nekem egyik kép sem jött be, amit linkeltél.
Azt meg, hogy "rákapunk a bájgúnár pasikra" kikérem magamnak.
Ennyi erővel mondhatom, hogy nektek meg csak az 50 kilós cicababák kellenek, és ha rákaptok, akkor 51 kilóssal már nem is kezdetek, mert az dagadt.
És hasonlóképp nem igaz, hogy a nőknek a kidolgozott test, a magasság vagy a pénz számítana. Normális nőnek ez mind nem számít.
De ezt ne keverjük össze azzal, hogy bárkivel leállna egy "normális lány." Mindenkinek vannak bizonyos kritériumai. De szerintem ez érthető, nyilván neked is vannak.
Eltekintve attól, hogy a kedves választottad elviselje a kisebbségi komplexusos nyafogásodat, ami a kérdésből és a kommentekből kitűnően látszik.
24/N
tegyél ki egy ferráriról képet meg tegyél ki egy trabantról. Mind a kettőnél lesz egy tábor mellette meg lesz egy tábor ellene. Enyji!
Nem vagyunk egyformák, de a szokások, és az érdeklődési körök attól még egyezhetnek.
1. fej vagy írás játék. Hányszor kell feldobni az érmét ahhoz, hogy kijöjjön megközelítőleg az 50-50%?
Ha erre tudod a választ, akkor azt is tudod, miért nem hivatkozhatsz arra 10-11 lányra. ;)
2. a nyavalygásod meg egyéni probléma. Ennyi erővel én is elehetnék keseredve, mert a pasik itt csak a feszes csöcsű, merevedő mellbimbójú, 50 kilós csibéket preferálja. De ez egy fórum. Az itt felállított elméletek 99,9%-ával még életemben nem találkoztam, mint probléma a való életben.
Nem tudom ezen mit csodálkozol, senki sem fogja tudni neked ezt megcáfolni.Ez így van, mindenki látja hogy ki a vonzó és ki a kevésbé vonzó, most papolhatnék hogy a média programozza belénk stb stb és ez többé kevésbé biztos így is van mondjuk...Ez ellen nem tehetsz semmit.De ugyanúgy a pasik is inkább ezt a lányt választanák [link]
ehelyett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!