Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mit tudok tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit tudok tenni ellene?

Figyelt kérdés
Mindig csak addig kell valaki, amíg meg nem kapom.. Nem konkrét a sex-re gondolok, hanem már egy csók, vagy akár ha összejövünk utána egyszerűen megunom, nem kell... Már félek összejönni bárkivel is mert tudom, hogy úgy is csak addig tartana amíg rá nem unok..
2012. okt. 2. 11:33
1 2
 11/20 Dia90' ***** válasza:
Sztem egyszerűen az adott pasik nem érdekeltek eléggé, nem lettél szerelmes. Ha az leszel, nem fogsz ráunni a másikra, hanem vágyni fogsz a közelségére. :)
2012. okt. 2. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. okt. 2. 11:55
 13/20 A kérdező kommentje:

Ebben van valami.. :) És volt már ilyen, amíg az tartott nem kellett más. :)

18 vagyok.

2012. okt. 2. 11:57
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
Én vok zavarodott???Akkor te mi vagy ha ilyen faxságokkal jössz itt ezen a fórumon?Lehet te nem kellesz senkinek csak így vagy kíváncsi hogy vajon mért is!:D
2012. okt. 2. 11:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy, ember, 12? :O
2012. okt. 2. 12:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Vannak, akik nem érzelmes típusok, nehezebben megy nekik az elköteleződés. Én is ilyen voltam(vagyok).

Sosem voltam romantikus alkat. A fiúk kb. szórakozás szintjén érdekeltek. Annyi érdekesebb, fontosabb dolog volt: tanulás, tudományok, sport, munka- aztán lazításként néha fiúzgatás.

Sosem értettem, amikor valaki életének központja a kapcsolat.

De talán te is változol majd (valamennyit).

2012. okt. 2. 13:06
 17/20 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

amikor ezt a kérdést írtam, én is annyi idős voltam, mint te, de azóta sem változott a helyzet. és kb azóta nem is volt barátom (egyszer egy két hónapos, hasonló ugyan ezért lett vége), mert egyszerűen nem találok olyat, aki hosszabb ideig érdekelne. így inkább úgy vagyok vele, hogy minek legyen kapcsolatom, ha pár héten belül úgy is megunnám:/

2012. okt. 2. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:

mármint *két hónapos kapcsolat :D

még mielőtt valaki beleköt :D

2012. okt. 2. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:

17- vannak akik egész életükben nem változnak meg (ebben). Miért legyen kapcsolatod? Szórakozni azért lehet.

Csak olyannal tedd, akit nem bántasz meg vele. :)

2012. okt. 2. 13:27
 20/20 A kérdező kommentje:
Ezzel most megnyugtattál, köszönöm szépen a válaszodat :) Igazad lehet .
2012. okt. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!