Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit tudok tenni ellene?
Ebben van valami.. :) És volt már ilyen, amíg az tartott nem kellett más. :)
18 vagyok.
Vannak, akik nem érzelmes típusok, nehezebben megy nekik az elköteleződés. Én is ilyen voltam(vagyok).
Sosem voltam romantikus alkat. A fiúk kb. szórakozás szintjén érdekeltek. Annyi érdekesebb, fontosabb dolog volt: tanulás, tudományok, sport, munka- aztán lazításként néha fiúzgatás.
Sosem értettem, amikor valaki életének központja a kapcsolat.
De talán te is változol majd (valamennyit).
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
amikor ezt a kérdést írtam, én is annyi idős voltam, mint te, de azóta sem változott a helyzet. és kb azóta nem is volt barátom (egyszer egy két hónapos, hasonló ugyan ezért lett vége), mert egyszerűen nem találok olyat, aki hosszabb ideig érdekelne. így inkább úgy vagyok vele, hogy minek legyen kapcsolatom, ha pár héten belül úgy is megunnám:/
mármint *két hónapos kapcsolat :D
még mielőtt valaki beleköt :D
17- vannak akik egész életükben nem változnak meg (ebben). Miért legyen kapcsolatod? Szórakozni azért lehet.
Csak olyannal tedd, akit nem bántasz meg vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!