Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexus!? Lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
elég fontos lenne mert fönököm jön be és nagyon sok van köztünk de egyszerüen annyira megszerettem,de ő is szeret és igy még nehezebb :(2011. máj. 21. 15:41
1/15 anonim válasza:
Mennyi a kórkülönbség? Te hány éves vagy? A főnököd szingli?
2/15 anonim válasza:
Az apakomplexus azért ennél összetettebb. Akinek apakomplexusa van, az nem pusztán annyit jelent, hogy az idősebb férfiakhoz vonzódik, hanem azt jelenti, hogy apjának tekinti a párját, természetesen nem teljesen, de egyfajta apapótléknak használja. Amennyiben a helyzete megváltozik,tehát már nem apáskodik felette a párja, vagyis nem érzi úgy (mondjuk nem akarja irányítani,hanem egyenrangú partnernek tekinti), akkor az apakomplexusos nem fogja magát jól érezni és kilép a kapcsolatból. Könnyen lehet, hogy ez a dolog egyik félnél sem tudatosul, szóval ne feltűnő dolgokat képzelj el. Általában azokkal fordul elő ez, akik apa nélkül nőttek fel, vagy nem volt jó kapcsolatuk az apjukkal.
3/15 A kérdező kommentje:
én 20 vagyok,30 év a különbség,tehát 50.
hát kb 5 évesen láttam apám utoljára,ha az számit a dologba
2011. máj. 21. 16:04
4/15 anonim válasza:
Még ez alapján sem biztos apakomplexus. Mit érzel pontosan ez iránt a férfi iránt?
5/15 anonim válasza:
Épp ezért apakomplexus, mert 5 évesen láttad az apádat utoljára. Ez a "betegség" az apa hiányból adódik. Tudat alatt. Sokat nem tudsz elenne tenni, csak ha logikusan, ép ésszel elemzed a kapcsolat lehetséges kimenetelét.
6/15 A kérdező kommentje:
biztonságot,meg tényleg mintha tanítana is néha
2011. máj. 21. 16:21
7/15 anonim válasza:
Akkor lenne apakomplexus, ha ő lenne a 20. idős férfi aki bejön neked. Nem kell túlkombinálni, egy 50 éves is simán nézhet ki jól, lehet sármos stb. amiért bejön neked.
8/15 A kérdező kommentje:
hát,még akkor is elég fura a szitu.
2011. máj. 21. 22:51
9/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy inkább mély apai szeretetet érzel iránta, amit keversz a szerelemmel? Nálam is hasonló a helyzet.
10/15 A kérdező kommentje:
szexuálisan vonzodok hozzá,emiatt kétlem hogy keverném azt a kettőt :)
2011. máj. 21. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!