Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék ellene tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ellene tenni?

Figyelt kérdés
Ma randiztam 1 sráccal,majdnem 1 fejejl magasabb avgyok,de nagyon jól éreztem magam vele.1 hónapja szakítottam a volt barátommal másfél év után,és lelkiismeretfurdalásom van mintha valami rosszat tennék.Ráadásul anyám teljesen lehangolt hogy egyik kapcsolatból a másikba lépek és hogy milyen ciki az hogy majdnem 1 fejjel ksiebb,de csak randizgatunk én nem akarok még vele összejönni,és tudja is h várnia kell még.
2012. szept. 29. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó korai randi volt... :)

Hajnali piknik a ligetben? :)

Anyukád "lehangolása" csak óvó szándékkal volt szerintem, hogy amíg nem zártad le az előzőt, ne ugorj bele egy másikba. Viszont ha Te csak randizgatsz, ismerkedsz, akkor ez teljesen oké.

2012. szept. 29. 09:16
 2/9 A kérdező kommentje:
de mikor a sráccal avgyok megszűnik midnen körülöttem nagyon jól érzem magam vele.csak még várnia kell...mert tényleg annyira lelkiismeret furdalásom van =/
2012. szept. 29. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Adj időt, hogy valóban rendesen megismerjétek egymást, és akkor idővel a bűntudat is elmúlik... Ja és a szerelemben nem számít a magasság, szóval azzal ne törődj :)
2012. szept. 29. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Érdekel a srác? Ha igen, akkor szarj a mások véleményére. PONT.

Te határozod meg a te életed, ne más korlátozzon be. Az édesanyád más generációs szokáshoz van szokva, így olyan szemmel nézi az eseményeket és nem a mai generáció szemével.

Ennyi.

2012. szept. 29. 09:26
 5/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :) sokka jobban érzem magam :) és úgy döntöttem hogy ha össze is jövök vele,az a barátságukra fog épülni :)
2012. szept. 29. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
"barátságukra"? Kiékre?
2012. szept. 29. 09:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a barátságunkra épüljön,adunk kettőnknek 2 hónapot és addig jobban megismerem,és szerintem sokkal jobb lesz úgy,imtha már most belevágnék.
2012. szept. 29. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Korotok? Azt vegyed figyelembe, hogy a szex/dugás is a kapcsolat része. Ha sokáig tartod magad távol a testi érintkezéshez, idővel megunhatja és keres mást aki kielégíti szexuálisan.

Így dobtam az előző bnőmet, mert 3 hét után sem akart nálam aludni.

2012. szept. 29. 09:54
 9/9 A kérdező kommentje:
én 16 ő 15.tehát így ez a téma még nem annyira jött szóba,de meg is beszéltem vele.h rám várnia kell és kész.
2012. szept. 29. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!