Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
Ma randiztam 1 sráccal,majdnem 1 fejejl magasabb avgyok,de nagyon jól éreztem magam vele.1 hónapja szakítottam a volt barátommal másfél év után,és lelkiismeretfurdalásom van mintha valami rosszat tennék.Ráadásul anyám teljesen lehangolt hogy egyik kapcsolatból a másikba lépek és hogy milyen ciki az hogy majdnem 1 fejjel ksiebb,de csak randizgatunk én nem akarok még vele összejönni,és tudja is h várnia kell még.2012. szept. 29. 09:12
1/9 anonim válasza:
Jó korai randi volt... :)
Hajnali piknik a ligetben? :)
Anyukád "lehangolása" csak óvó szándékkal volt szerintem, hogy amíg nem zártad le az előzőt, ne ugorj bele egy másikba. Viszont ha Te csak randizgatsz, ismerkedsz, akkor ez teljesen oké.
2/9 A kérdező kommentje:
de mikor a sráccal avgyok megszűnik midnen körülöttem nagyon jól érzem magam vele.csak még várnia kell...mert tényleg annyira lelkiismeret furdalásom van =/
2012. szept. 29. 09:20
3/9 anonim válasza:
Adj időt, hogy valóban rendesen megismerjétek egymást, és akkor idővel a bűntudat is elmúlik... Ja és a szerelemben nem számít a magasság, szóval azzal ne törődj :)
4/9 anonim válasza:
Érdekel a srác? Ha igen, akkor szarj a mások véleményére. PONT.
Te határozod meg a te életed, ne más korlátozzon be. Az édesanyád más generációs szokáshoz van szokva, így olyan szemmel nézi az eseményeket és nem a mai generáció szemével.
Ennyi.
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :) sokka jobban érzem magam :) és úgy döntöttem hogy ha össze is jövök vele,az a barátságukra fog épülni :)
2012. szept. 29. 09:31
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy a barátságunkra épüljön,adunk kettőnknek 2 hónapot és addig jobban megismerem,és szerintem sokkal jobb lesz úgy,imtha már most belevágnék.
2012. szept. 29. 09:43
8/9 anonim válasza:
Korotok? Azt vegyed figyelembe, hogy a szex/dugás is a kapcsolat része. Ha sokáig tartod magad távol a testi érintkezéshez, idővel megunhatja és keres mást aki kielégíti szexuálisan.
Így dobtam az előző bnőmet, mert 3 hét után sem akart nálam aludni.
9/9 A kérdező kommentje:
én 16 ő 15.tehát így ez a téma még nem annyira jött szóba,de meg is beszéltem vele.h rám várnia kell és kész.
2012. szept. 29. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!