Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha tetszik nektek egy csaj és a szórakozóhelyen le is szólítjátok hogy lehet az hogy nem nyomultok?

Figyelt kérdés
Nyilván most ez csak feltételezés tudom, hogy rengetek rámenős pasi van.De odajött hozzám egy srác akit a fősuliról látásból ismerek, a tudtomra hozta hogy tetszek neki de mégse nyomult,beszéltünk 5 mondatot utána meg eltűnt...
2012. okt. 1. 22:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na ilyen biztos nem lesz , hogy ÉN mondom neki hogy menjünk félre beszélgetni...és mi van ha azt mondja hogy jaj bocs most nem ezért meg azért...

egyébként az az 5 mondat is úgy nézett ki kb hogy 3at beszélt ő , egyet kérdezett én meg válaszoltam aztán elkérte a nevemet hogy majd bejelöl facebook-on (tényleg bejelölt egyébként), utána meg mondott valamit én meg erre elmentem, de nem emlékszem mit mondott...De később is láttam a helyen és nm jött oda.

2012. okt. 3. 13:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Miért? Szerinted ő nem fél ugyan úgy a visszautasítástól?

Egyébként meg ha te hagytad ott őt, akkor nem is értem már végképp ezt az egészet. Mondjuk én régimódi vagyok, nekem nem okoz gondot, hogy odamenjek bárkihez, de el kell fogadnod, hogy manapság már nem ez a divat.

2012. okt. 3. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:

"Na ilyen biztos nem lesz , hogy ÉN mondom neki hogy menjünk félre beszélgetni...és mi van ha azt mondja hogy jaj bocs most nem ezért meg azért...

egyébként az az 5 mondat is úgy nézett ki kb hogy 3at beszélt ő , egyet kérdezett én meg válaszoltam aztán elkérte a nevemet hogy majd bejelöl facebook-on (tényleg bejelölt egyébként), utána meg mondott valamit én meg erre elmentem, de nem emlékszem mit mondott...De később is láttam a helyen és nm jött oda."

Nekem úgy tűnik, hogy a fickó be akart gyűjteni pár nevet, köztük voltál te is a listában, és mindketten elég részegek voltatok ("Nem emlékszem, mit mondott").

2012. okt. 3. 13:19
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát de lehet, hogy valami olyat mondott hogy "akkor majd beszélünk" vagy ilyesmi érted amire úgy éreztem hogy most akkor ez volt az elköszönés :D mert nem hiszem hogy csak úgy fogtam magam és leléptem, holott ő akart volna beszélni...

Lehet, hogy tényleg azért nem jött oda a későbbiekben mert azt hitte leráztam? De azt nem hiszem :/ najó mindegy igazából , majd kiderül, ha akar valamit ugyis keres majd, ha más nem egy buliban...

2012. okt. 3. 13:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát igen ittam az biztos.
2012. okt. 3. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:

És akkor mit kellett volna csinálnia?

Szerintem te magad se tudod. :)

MIért nem lehet egy nőnek félrehívni ha már egyszer odamentek hozzád?

Áhh, szerintem ezt a passzivkodást felejtsd el, hogy neked aztán mind1 lesz ami lesz..

Ez az én tanácsom.:)

2012. okt. 3. 13:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát de ha meg beszélünk akkor nekem mért kéne félrehívnom ?:D Nameg akkora képe van , valahogy meg kell törni az egóját...
2012. okt. 3. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha félrehívod dugni, akkor csak egy jó nagy ku..vát fog látni benned. És ha komolyan akar veled járni ezzel mindent elrontanál. És lehet már a sokadik elutasításon van túl, és kicsit már óvatosabb. Kezdeményezz Te vele beszélgetést! Hívd el szórakozni! Ez nem a középkor! Kiharcoltátok magatoknak az egyenjogúságot! Akkor egyétek meg, amit főztetek! Te is kezdeményezhetsz nem csak a fiú!
2014. szept. 25. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!