Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha tetszik nektek egy csaj és a szórakozóhelyen le is szólítjátok hogy lehet az hogy nem nyomultok?
Első :DDD
Nem, nem adtam neki olyan jelet ez biztos, sőt :)
Lehetséges, hogy az 5 mondat alatt látott vagy érzett rajtad bármit, ami neki nagyon nem jött be.
Ha ilyesmi másoknál is előfordult már, gyanakodj erre.
Lehet, hogy zavarba jött, beijedt, és ezért lépett le.
Tudjuk hogy a nők válogatnak, a csávoknak is elege van a 222-ik elutasítás után, ezekből a szitukból.
Egy tanács a nőknek: ha vmi gyerek veszi a fáradtságot és nem kis kockázatot és odamegy hozzátok full ismeretlenül és neked is bejön, ne csináld azt a hülyeséget, hogy "érted már pedig meg kell küzdeni" és csak passzivan válaszolgatsz neki. EZT NE!
Ha oda megy hozzád vki és bejön neked a csávo megtette az első lépést, a másodikat neked kell. Pl mond neki, hogy menjetek félre beszélgetni(vagy d.gni :))))) ) ha akarsz tőle vmit.
Nah ez nem vicc.
((Vagy félre hívod és lecilázod ebbe se lehet semmi rossz :DDD), najo az első felét komolyan gondoltam a hszm-emnek de ezt nem bírtam kihagyni )
Szóval kedves kérdező legközelebb így cselekedj és nem uszik el a lehetőség.
Oksa ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!