Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról, akik szeretnek játszani számítógép/játékkonzolokon?

Figyelt kérdés

Járnátok vele, ha egyébként jófej, meg jól néz ki?

Esetleg játszanátok vele időnként együtt?

25/F

2012. okt. 1. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én pasim nagy kocka.

Mivel nem igénylem, hogy egyfolytában a seggemben legyen, mert szeretek egyedül lenni, az se zavar, ha akkor is játszik, mikor én ott vagyok.

Amúgy találkozik a barátaival, dolgozik, sokat olvas, sportol, és van más hobbija is, de nagyon szeret játszani a számítógépen. Én ezért igazán nem hibáztatom, én meg gyikfüggő vagyok és indokolatlanul sokat vagyok itt. :D

2012. okt. 1. 19:42
 12/19 A kérdező kommentje:

ASOT :

Attól függ, milyen játékokat szeretsz, én a közeljövőben Lucent Heart + Ether Saga-t szeretném kipróbálni, mind2 ingyenes.

2012. okt. 1. 19:47
 13/19 anonim ***** válasza:
A férjem is szeret, amíg pénzt is tud keresni és haza is adja addig nem érdekel. Egyébként infantilis, időpazarló dolognak tartom, és még pénzért sem játszanék.
2012. okt. 1. 19:49
 14/19 ASOT ***** válasza:
egy ncore belépő is kéne...hamár itt tartunk
2012. okt. 1. 20:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki meg azért okos is, akkor persze :D
2012. okt. 1. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:

hát volt olyan barátom is, akinél ott voltam és közben Cs-zett, le se szart... na az gáz volt (mondjuk a pasi is olyan volt... :"D)

szerencsére a mostani barátommal nincs ilyen probléma :3 ha együtt vagyunk, együtt játszunk :D

ASOT: ha megvárod amíg szerzek még 931 pontot ncoreon akkor küldök meghívót... :DD

2012. okt. 1. 20:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak olyan fiúval vagyok hajlandó járni aki szeret számítógépes vagy konzolos játékokkal játszani. Mert különben folyton kockának nevezne. xD
2012. okt. 1. 21:22
 18/19 ASOT ***** válasza:
húzzál bele! :)
2012. okt. 1. 21:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én ja de csak akkor hogyha nem az lenne hogy megkérdezem eljön-e erre ő nem inkább játszok
2012. okt. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!