Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról, akik szeretnek játszani számítógép/játékkonzolokon?
Járnátok vele, ha egyébként jófej, meg jól néz ki?
Esetleg játszanátok vele időnként együtt?
25/F
Én pasim nagy kocka.
Mivel nem igénylem, hogy egyfolytában a seggemben legyen, mert szeretek egyedül lenni, az se zavar, ha akkor is játszik, mikor én ott vagyok.
Amúgy találkozik a barátaival, dolgozik, sokat olvas, sportol, és van más hobbija is, de nagyon szeret játszani a számítógépen. Én ezért igazán nem hibáztatom, én meg gyikfüggő vagyok és indokolatlanul sokat vagyok itt. :D
ASOT :
Attól függ, milyen játékokat szeretsz, én a közeljövőben Lucent Heart + Ether Saga-t szeretném kipróbálni, mind2 ingyenes.
hát volt olyan barátom is, akinél ott voltam és közben Cs-zett, le se szart... na az gáz volt (mondjuk a pasi is olyan volt... :"D)
szerencsére a mostani barátommal nincs ilyen probléma :3 ha együtt vagyunk, együtt játszunk :D
ASOT: ha megvárod amíg szerzek még 931 pontot ncoreon akkor küldök meghívót... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!