Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják a kockákat? Ők meg Facebookoznak. Hol a különbség?
Én nem vagyok az, csak szoktam hallani amikor kiröhögnek valakit akinek a hobbija a gépezés...
De ők is folyton a gépen lógnak, vagy a telójukon meg folyton a Facebookról beszélnek.
Mi a különbség?
Bekaphatja az olyan, aki ezért elitél. Én dolgozok a gépen + néha youtubozok (van pár aktív csatorna olyan napi 1-2 óra videóval össz) + itt gyakorizom, és játszani is szoktam, ha valami megfog.
De ha mondjuk barátnő itélne el emiatt, el is menne tőle a kedvem, olyan csaj nem is barátnő.
18/f
Én is sokat gépezek és sok időt töltök el gép előtt. Nem facebookon, nem chat-en, se egyéb "felesleges" időtöltések céljából. Ettől még nem röhögök ki másokat.
21/L
Ha egyébként szeretem, és a játékok mellett van ideje rám is, nem lenne semmi gondom vele :) Én is bírom a játékokat :DD
18L
Az én barátom "kocka", és volt olyan, hogy azt mondtam, itt a vége, dugja a farkát a gépébe.
Csak hétvégente találkoztunk, akkor is ment a játék folyamatosan, meg a botokat állítgatta, ha volt két játék között egy kis ideje. Erre nekem nincs szükségem.
Szerencsére rájött, hogy nem éri meg, úgyhogy most már lecsökkentettük napi/kétnapi 1 játékra, meg néha streamet néz, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!