Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből még valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami? Hagyjam dönteni, vagy legyek kemény, és irányítsam?

Figyelt kérdés

Van egy lány, neten ismerkedtünk meg, először azt hittem, hogy valami újabb idióta, de nem... kiderült, hogy erősen egyezik a szubkultúránk (nembaj ha rámismersz kicsim, ezt már neked is elmondtam csak más szavakkal) a szomszéd suliba jár stb. Rengeteget leveleztünk mielőtt összejöttünk, sokat tudtam róla és ő is rólam, asszem ezután egy hónappal találkoztunk egyszer futólag, aztánnem sokkal később újra, a találkozás végén elkezdett simogatni, kb csókjelenetnek állt be az egész, de úgy gondoltam várok a 2. találkozásig, ha megint lesz simi, lesz csók is. Hát elk.rtam, a lány egészen másképp állt hozzá, sokat veszekedtünk azon, hogy féltékenykedek az ismerőseire, tény, hogy klassz lány és mondja, hogy sokan vadásznak rá. Aztán valahogy szépen lassan jött azzal, hogy megpróbálná velem, de várjak nyár végéig, aztán húzta húzta húzta, és most az a helyzet, hogy (mivel azért, mert eléggé ritkán tudtunk találkozni, de minden haverjára volt ideje kicsit összevesztem vele, leszarom,h ogy ez rossz, bennem van tartás, és ezt nem lehet megtörni) szval problémáztam, és mondta, hogy teljesen elment a kedve az egésztől, ne számítsak semmire. Aztán nem sokkal ezután elhívott egy koncertre, elmentünk ketten, de nem közeledtem, mert gondoltam tiszteletben tartom az elveit (pi.csába, hogy nem vagyok egy mezei paraszt, aki az első körnél összeszedné)... tehát nem volt semmi, de baráti volt a légkör, most a lánnyal ismét összevesztem, mert úgy gondoltam ezzel a koncert dologgal elindítok valamit, és másnap már találkoztunk volna, de valami nevetséges dologgal küldött el, de felajánlotta, hogy nemgáz mert másnap ráér, és csinálhatnánk valamit. Mondom ok, aztán másnap amikor mondta, hogy nem, mert angolja volt, meg amúgysem mert valami dáviddal találkozott valami jegy miatt, de csak barát me minden. Mondom ok. Aztán bejelentette, hogy holnap sem ér rá, mert ezzel a dáviddal megy mozizni képzelhetitek, teljesen kiakadtam... de előtte minden jól ment, tök jól elbeszélgettünk most meg olyanokat írunk egymásnak, hogy

én is, és ő is kölcsönösen tiltani akartuk egymást, én törölni is, de írta, hogy... nem tud letörölni, írtam, hogy én sem, mert szeretem... :D hozzátettem hogy fura dolgokat hoz ki a dolog (az anonimítás nem számít a lényeg, hogy kívülálló válaszoljon, ha az lenne a cél, hogy megtartsam nem így írnék) natehát... :D aztán mondta, hogy találkozzunk és visszaadja valami cuccomat (ami régóta van kölcsönben nála, de semmire ne számítsak) erre írtam, hogy akkor találkozzunk, ha akar is valamit... (ez még a letiltós rész előtt volt kicsit bekavarodtam) na mindegy, szval....

miután írta, hogy nem tud letiltani és én is neki, hogy én sem őt (és nagyon durva, más már röpült volna a laptoppal együtt ki az ablakon :D:D) úgy látszik tiszta lapot adott, mert hirtelen elkezdtünk zenéről beszélgetni. Egy ideje elhatároztam,h ogy nem írok rá, ha akar keres. És tulajdonképpen keresett, csomót beszélgettünk megint, mintha ... az ég világon semmi nem történt volna, mit várjak ettől a lánytól? nem tudom elfelejteni, és lehet, hogy a hibám pont az, hogy nem lépek. Csak... nem akarom, értitek, ha nem akar csókot és nem látom rajta, hogy élvezné akkor n-e-m c-s-ó-k-o-l-o-m m-e-g.... ennyi ha ő erre vár, várhat, ha megint nekiáll simogatni, vagy eljön velem úgy, mint ahogy, akkor lesz csókjelenet... korábban azt is mondta, hogy nem tőlem nem akar, és baromi jófej vagyok hanem egyenlőre senkitől, illetve, velem megpróbálná, de később, ... tehát igent mondott?, de ez most... totál igen, vagy... csak valamiféle finom nőies nem többször faggattam,h ogy ha nem akkor mondja , hogy NEM és nem szenvedek, de nem mondja, sőt, hogy bízzak benne, hogy most még tényleg nem, illetve amikor rátértem a simogatós csókos dologra, bevallotta, hogy flört volt, de megmondta, hogy nem lett volna jó ha megcsókolom, mert akkor "nem ilyen stílusban beszélgetnénk" basszus kikészítenek a nők. segítsetek :D:D amúgy nagyon kéne ez a lány... nem egy fullos csúcskategoriás csajt ismerek akikkel még lehetne is kavarni, de nekem valahogy ő kell, ha tetszik neki, ha nem :D:D (pont ez riasztja vissza)

2009. aug. 4. 05:50
 1/10 A kérdező kommentje:
fontos, hogy !!17-19!!!-es kategben gondolkozzatok, ne 25-30-ban vagy 12-15-ben
2009. aug. 4. 06:48
 2/10 A kérdező kommentje:
ja meg az a mielőtt összejöttünk egy banális elírás!!!!
2009. aug. 4. 06:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Fú, hát ez elég zavaros. :D

Nekem úgy tűnt, hogy a lány is akar tőled valamit, hisz valaki nem kezdi el ok nélkül simogatni a másikat, és arra gondoltam, hogy besértődött, amiért nem csókoltad meg. Azóta sem lépsz úgymond, és lehet hogy nemnek értelmezi a dolgokat.

Viszont utána mondta, hogy jobb is hogy nem csókoltad meg, meg hogy most inkább hagyjátok... Meg tök gáz hogy húzza halasztja a találkákat. :S

Szerintem az lenne a helyes, ha nem erőltetnéd a talikat, ne keresd, majd ő keres ha akar valamit, de ne éld bele túlságosan magad a dolgokba, mert nekem elég szeszélyesnek tűnik a kiscsaj, aki egyik nap ezt gondolja, másik nap meg azt. Szóval lényeg a lényeg: ha ő egyértelműen lép feléd (esetleg megitn simi, vagy csak egy olyan nézés, vagy csak sima tali) keríts rá alkalmat hogy megcsókolhasd, ha nem hagyja, akkor felejtős.

2009. aug. 4. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:

a kiszemelted eléggé bizonytalan , szerintem azt sem tudja hogy mit és kit akar. Elképzelhető hogy besértődőtt vmire ( talán hogy nem csókoltad meg , vagy hogy ő kezdeményezett és Te nem úgy reagáltad le ahogy szerette volna.... ) Szal , én a helyedben most egy darabig nem keresném , mert ha igazán többet akar Tőled , akkor keresni!!!! fog . Ha meg folytatja a "jaj most nem tom mit is akarok, meg most ezért ne találkozzunk meg azért ne stb stb stb " akkor ejtsd őt szépen a süllyesztőbe és keress egy másik leányzót. Ja és igen , csak egy megjegyzés nem minden lány bonyolítja ennyire túl az ismerkedést vagy a "barátkozást" vagy magát a döntést . Úgyh sok sikert !

23/L

2009. aug. 5. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy kicsit lenyugszol és nem lesz ilyen zavaros a gondolkodásod - mint ahogy azt az írásod is tükrözi - egyszerűbben látod majd a dolgokat. Na akkor lehet esély mindenre!
2009. aug. 5. 20:06
 6/10 A kérdező kommentje:
kicsit össze voltam kavarodva, meg próbáltam mindent leírni röviden, mintsem a lényegtelen részleteket írjam le hosszan, ettől ilyen zavaros.
2009. aug. 5. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Érzem a kérdést a fejedben: igen elkúrtad! :D

Komolyra fordítva a szót az történt, hogy találkoztál ezzel a netes lánnyal és nem jöttél be neki. Tetszettél mint ember, mint barát, de nem mint férfi. Flörtölt veled, gyakorolt, de nem gondolta komolyan veled. Valószínűleg volt egy gyenge pillanata, amikor el akarta veszíteni a szüzességét és te alkalmas partner lettél volna ebben, de túl sokat stresszeltél. Banyek! Simogat a csaj és azon filózol majd legközelebb megcsókolod??? Ezzel ne dicsekedj. Ne érts félre segíteni akarok. Szóval ott helyben megkaphattad volna a csajt, nem csak egy csókra és igen, ha mezei paraszt lennél akkor nem beszélnénk. :P :D

Nem említed hány évesek vagytok, de az tény, hogy mindketten tapasztalatlanok vagytok és a lány érzelmileg még fejletlen (nem függ kortól): próbálkozik, flörtöl, nem tudja mit akar, meggondolja magát. Csak a barátot látja benned, de nem meri megmondani, hogy nem kellesz, mert kell hogy körülugrálják. Ezt te sajnos megadod neki, de itt az ideje, hogy változtass! A legegyszerűbb, hogy nem keresed és majd elfelejted, de ahogy olvasom te még akarsz egy sanszt, jó ezt próbáld meg: most egyelőre ne keresd, ne kerüld, csak ne kezdeményezz, légy elfoglalt, találj új sportot vagy terheld le magad a meglévőkkel. Ha megkeres mert tuti nem fogja érteni a dolgot, akkor mondd mostanában nagyon elfoglalt vagy, de tudsz rá szakítani időt. Te mondd meg mikor érsz rá és tartsd is magad ahhoz! El fog hívni valahová, valószínűleg moziba vagy kávézni. Mondd: "Jó lesz egy kis időt eltölteni a barátommal. Ekkor és ekkor nem jó, de pl. csütörtökön ráérek." Végképp nem fogja érteni ezt a barát dolgot. Ha rákérdez: Tudod, nagyon jól érzem magam veled, jól eldumálunk, de úgy érzem valami hiányzik amikor kettesben vagyunk, de lehetünk még barátok. A találkán bókolj neki, de légy kritikus is: "Tudod, azon gondolkodtam jól áll ez a fekete topp, de jobban illik hozzád az a vörös, amiben tegnap voltál."

Érted a lényeget? Ülj hozzá közel, sokat mosolyogj, nézz közben másfelé, akár más lányokat, köszönj nekik (csak akikkel nem vagy haragban :P), viccelődj. Moziban karold át, ha valami félelmetes van a filmben: "Mellettem biztonságban vagy." :) Ha romantikus rész volt a filmben várd meg a végét a jelenetnek és nézz rá úgy mint Hugh Grant Julia Robertsre a Notting Hillben! Érezni fogja magán a tekinteted, ha feléd fordult és nem riadt tekintetet látsz (:D) akkor lassan hajolj közel hozzá és olyan finom csókot lehelj az ajkaira, mintha a világ sorsa függne ettől. Nem smár, csók! A köv lépést már sejtheted. :)

A lényeg légy férfi! Nem attól leszel férfi, hogy egyessel kezdődik a személyi számod! Nézz pár Bond filmet, még a régiek közül és megérted (az utolsó három gagyi).

Másik alternatíva, hogy félrehívod, bevallod az érzéseidet a sérelmeidet, vitatkoztok egy jót (minden bizonnyal) és magányosan fekszel aznap is az ágyba.

Harmadik lehetőség (és én ezt tenném), hogy hagyod a csajt és megismerkedsz más lányokkal, akikkel már úgy kezdhetsz megismerkedni, hogy legyen is belőle valami. Előfordul, hogy a kiszemelt lány látva a konkurenciát (féltékenység, kíváncsiság) érdeklődni kezd irántad, de ez már nem lesz normális kapcsolat.

Szóval rajtad áll.

2009. aug. 5. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
háát. ált akkor viselkedik igy sztem! egy lány.ha tetszel neki meg jófejnek tart, de jelenleg nincs ló, ezért jó a..hagy ne folytatsam. amig nem talál olyat aki teljesen levenné a lábárol hülyíteni fog, mert jol esik neki, ha néha van aki bókolna neki. De ha valóban akarna nem huzná az időt. Csak ha arra van szüksége h rebestgesse a hijuságát, akkor felkeres. Tudom én is voltam tizenéves lány:s sajnos ez ahelyzet. Tudod van az az érzés hogy tetszik vki de belül érzed nem tudnál beleszeretni v hasonlo, de teljesen elvesztieni sem akarod(vmi ilyesmit érezhet a kiscsaj) tényleg keress mást, ez alány még kicsit éretlen gondolkodűsilag:) nekem is így 22évesen jött meg az eszem ilyen téren:P
2009. aug. 5. 23:32
 9/10 anonim válasza:

Hát ez a sztory nagyon hasonlít az enyimére azzal a különbséggel hogy itt én vagyok a lány:)

Nálam is van egy fiu aki nagyon rendes jofej megminen már majd 1 éve kemenyen probalkozik,tul vagyunk egypar veszekedesen/letiltason is!

Nekem az a baj hogy nem tetszik a fiu barhogy is probalkozom elhatarozom hogy engedek neki stb. talizunk es az elhatarozasnak annyi,egyszeruen annyira nem jon be,pedig tudom hogy nem a kulso a fontos stb.De nem akartam elengedni emrt annyira jó mint barat es kozben a női mivoltomnak olyan jolesik a sok bokolasa meg kiserletei stb. de harom hettel ezelott rajottem h ez neki milyen rossz lehet (azutan hogy bevallotta hogy meg mindig jobban kedvel mint en ot) es szo szerint kitoroltem az eletembol.:(

Hát sztem ez a 2 szitu felelmetesen hasonlit egymasra ezert azt tanacsolom hogy te is torold ki az eletedbol azt a csajt mert ha mar vki hezital ott mar van vmi a hatterben.

Ennek a csajnak is biztosan imponal hogy valaki figyel ra,bokol neki,erdeklodik utanna...ezert nem mondja ki azt hogy NEM inkabb huzza a dolgokat pedig o mar magaban reges regen eldontotte hogy itt nemlesz semmi sem.

Sok szerencset!

(ha kerdesed lenne akkor irj mailt vagy ide is visszanezek meg)

16/L

2009. aug. 6. 00:05
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sokat segítettetek :D főleg a 23:00-s válaszoló :D ilyen király választ még sosem kaptam ezen a site-on! :) megfogadom a tanácsaidat
2009. aug. 6. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!