Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én 15 a lány pedig 33, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 15 a lány pedig 33, lehet így valami?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit az interneten ismertem. Nagyon jól néz ki, én ezt mondtam is neki. Azért 33 évesnek nem néz ki.

Kezdetben csak leveleztünk, aztán mondta, h telefonon is beszéljünk, és így szinte minden hétvégén beszélünk, van mikor egy órát, van mikor kevesebbet. Nemrég mondta, hogy jó lenne elmenni fagyizni. Következő hétvégén nem beszéltünk telefonon, és akkor megijedt, én megijedtem attól, h ő találkozni akar velem.

Szerintetek lehet ebből valami, vagy csak barátkozni akar?

Légyszi ne írjatok olyanokat, h milyen beteg a csaj, mert nem megbotránkoztatni akarlak titeket, és a kérdés sem kamu.

2009. aug. 4. 00:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Dugás lehet belőle.Mulkor mentem bulizni és egy 37 éves nővel akaszkodtam őssze.Azóta 3 szor voltunk együt de nemvolt valami extra jó.Táncoltunk simogattam mondtam neki menjünk sétálni szólt a barátnőjének azt leléptünk.Útána mindenki tudja mi következet.Vissza mentünk bulizni azt iszogattam a haverjaimmal.Ez megy egy hónapja hetente találkoznk.Én 18 vagyok a nő 36 .Állandoan irogat meg hiv telefonon .Kapcsolatot nemakkarok ő igen .Bármi lehet ha kedves csaj simán ősszejöhettek csak anyádnál ne legyen idősebb.Anyám is 36 éves szóval ha megtudná hogy ilyen növel kavarok egyböl menne vérnyomást mérni.
2009. aug. 5. 18:38
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet valami...

Felfogadhatod mostohaanyádnak!

-ReapeR-23/F

2009. aug. 5. 18:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy csajt aki 15 és 49 éves a faszija. Persze ilyen lecsúszott alak, mint egy csöves. Szerintem 15 és 33 nagyon nagy különbség.
2009. aug. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!