Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én 15 a lány pedig 33, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 15 a lány pedig 33, lehet így valami?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit az interneten ismertem. Nagyon jól néz ki, én ezt mondtam is neki. Azért 33 évesnek nem néz ki.

Kezdetben csak leveleztünk, aztán mondta, h telefonon is beszéljünk, és így szinte minden hétvégén beszélünk, van mikor egy órát, van mikor kevesebbet. Nemrég mondta, hogy jó lenne elmenni fagyizni. Következő hétvégén nem beszéltünk telefonon, és akkor megijedt, én megijedtem attól, h ő találkozni akar velem.

Szerintetek lehet ebből valami, vagy csak barátkozni akar?

Légyszi ne írjatok olyanokat, h milyen beteg a csaj, mert nem megbotránkoztatni akarlak titeket, és a kérdés sem kamu.

2009. aug. 4. 00:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

"dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni""dugni"

lol. nah igy nem lehet megkapni egy nőt :D

2009. aug. 4. 11:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát bakker nem mindegy hogy mi lesz? Majd lesz valami, ha jól megértitek egymást akkor lehet hogy jó barátok lesztek csak. Ha tetszetek egymásnak akkor meg le is feküdtök, nem biztos hogy most, lehet 1-2 év múlva ha barátságban maradtok, meglátod hogy nem fogod megbánni az biztos. Nem kell egyből arra gondolni hogy most párkapcsolat vagy valami, egyszerűen barátok lesztek, aztán kész ennyi, majd lesz valami. Amúgyis mindegy hogy ki mit mond, te életed te éled, azt csináld amihez kedved van.
2009. aug. 4. 11:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten én 19 évesen nem tudok 15 éves fiúra pasiként nézni,hát akkor egy 33 éves....a nőnek szerintem komplexusa van. Vagy csak szívat Téged :)
2009. aug. 5. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:

furi a helyzet...

de egy ilyen korkülönbséggel barátság???!! Miféle témátok lehet? Azért nem vagytok egy "súlycsoportban". Ő az elefánt, te meg a hangya.

Nem kéne ezt a "barátságot" (vagy minek is nevezzem) erőltetni.

2009. aug. 5. 16:43
 15/23 A kérdező kommentje:

Azért remélem nem szórakozik velem.

Nagyon sok mindenről lehet beszélgetni egy nálad idősebbel, főleg ha hasonlóan látjátok a világot.

2009. aug. 5. 16:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút megértelek.

Ha, tényleg nem kamu és szeretnél beszélgetni erről nyugodtan írj privátba.

Szerintem se hagyd veszni ezt a dolgot. Ha szeretsz vele beszélgetni, akkor beszélgessetek. De, muszáj lesz meghúznod valahol a határt, mielőtt esetleg beleszeretnél. Ha hajlamos vagy ilyesmire, (és ritka az az eset, amikor egy ilyen szerelem viszonzásra talál) akkor inkább kíméld meg magad ettől. Ha nem, akkor meg barátkozzatok. Nem bűn az, ha egy 33 éves nő, beszélget egy 15 éves fiúval. Persze ez csak az én véleményem.

2009. aug. 5. 16:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Te barátkoznál mondjuk egy 5 évessel?

EZ most olyan dolog sztem...

De te tudod, a neten szövődött barátságokkal vigyázni kell. Nehogy pofára ess.

2009. aug. 5. 16:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

szted ha 33 éves csak fagyizni akar?

hát ez hülyesééég! sztem is kamu lehet, mert ez télleg durva, 33 és 15!

a nőnek lehetne több esze, vagy neked, h nem állsz le ilyennel!szted milyen lehet a jövőtök ha most így összeálltok? gyerek, család, és te még csak 16 leszel? vagy mi?

2009. aug. 5. 17:37
 19/23 anonim válasza:
100%

Figyu egy próbát mindenképp megér.És aki aztmondja hogy a csaj vagy te hülye vagy ,na az a hülye.Nézzetek már szét a temetőben,minden 15. házaspár sírján megfigyelheted hogy 10-15 év korkülömbségek vannak.

Persze itt arra is figyelni kell hogy nehogy a pénzre vagy esteleges örökségre hajtson.

2009. aug. 5. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

ja, de vedd figyelembe h a régi időkben sem nagyon dícsérték a nagy korkülönbséget.

EGyébként az más lenne ha a srác már lenne 18. De így 15 évesen??

Az a hülye aki arra bíztatja ezt a szegény srácot erre a képtelen kapcsolatra.

És mondd csak kedves kérdező, a szüleid mit szólnak ehhez????????!!!!!

2009. aug. 5. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!