Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én 15 a lány pedig 33, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 15 a lány pedig 33, lehet így valami?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit az interneten ismertem. Nagyon jól néz ki, én ezt mondtam is neki. Azért 33 évesnek nem néz ki.

Kezdetben csak leveleztünk, aztán mondta, h telefonon is beszéljünk, és így szinte minden hétvégén beszélünk, van mikor egy órát, van mikor kevesebbet. Nemrég mondta, hogy jó lenne elmenni fagyizni. Következő hétvégén nem beszéltünk telefonon, és akkor megijedt, én megijedtem attól, h ő találkozni akar velem.

Szerintetek lehet ebből valami, vagy csak barátkozni akar?

Légyszi ne írjatok olyanokat, h milyen beteg a csaj, mert nem megbotránkoztatni akarlak titeket, és a kérdés sem kamu.

2009. aug. 4. 00:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Biztos hogy nem lessz belőle semmi komoly dolog.
2009. aug. 4. 00:04
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
először is, 33 évesen az már nem lány, hanem NŐ. másodszor, ő tudja, hogy te csak 15 éves vagy?! mik a céljai veled? erről volt már szó? fagyizgatni akar csak veled? az anyád lehetne...
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
a csaj tudja, hogy 15 vagy? ha igen akkor találkozzatok, akármennyire os beteg a dolog. egyébként mintha 16 alatt pedofília lenne, de lehet hogy 14, nem tudom. szerintem talizzatok
 4/23 A kérdező kommentje:

Persze tudja, h 15 éves vagyok.

Ám miért lenne pedofília, nem dugni akarunk.

2009. aug. 4. 00:06
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

14 alatt pedofília amúgy :D

[link]

De am szerintem nem lesz komoly ebből. de kitudja ;)

2009. aug. 4. 00:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Fordított felállásban azt mondom: nagyon bizarr.

Ebben a felállásban: omg.

"nem dugni akarunk"

Oké. De akkor mit? Szerinted mi jöhet ki egy ilyenből?

Nem mondom azt, hogy beteg mert van jóízlésem. De ötletem nincs, hogy ő mire gondolt, amikor fagyizni hívott el téged..

Sárky

2009. aug. 4. 00:10
 7/23 A kérdező kommentje:
Én sem tudom mit akarok tőle, mert egyrészről nagyon kedves, aranyos lehet vele beszélgetni, másrészről pedig mégis csak 33 éves :(
2009. aug. 4. 00:23
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, legrosszabb esetben nem lesz semmi, legjobb esetben meg elmondhatod a haverjaidnak, hogy megdugtál egy 33 éves nőt. (persze elég kamu gyanús kérdés, de mindegy.)
2009. aug. 4. 00:38
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként, hogyan ismerted meg illetve honnan vagytok?
2009. aug. 4. 01:55
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Na ez 100% kamu. Vagy ha nem, akkor a nő gyagyás!!!
2009. aug. 4. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!