Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell udvarolni? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell udvarolni? Lent részletek

Figyelt kérdés

Hogyan kell udvarolni a kiszemelt lánynak? Elég tudatlan vagyok ezen a téren nem volt még barátnőm. :(

Segítsetek léccy!! Azt ne írjátok hogy jönni fog magától de nekem nem jön :( segítsetek léccy 15F

2009. aug. 3. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Lánytól függ.. én többnyire megtalálom azokat a lányokat akik utálják a romantikus maszlagokat, ezért humorral próbálok hodítani :)
2009. aug. 3. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A lányok többsége mind egyforma, de persze a kivétel erősíti a szabályt.

Az előttem hozzászóló írta, hogy lánytól függő amiben teljesen igaza van, de az udvarlást, nem rögtön kell kezdeni előtte beszélgess a kiszemelt lánnyal és egy beszélgetésből már meg is tudhatod, hogy épp romantikus, vadóc, csendes visszahúzódó vagy épen, milyen pasikat szeret.

Ha romantikus: Mindenképp légy udvarias és ne tolakodó, légy kicsit régimódi, mondj neki szépeket, de persze csak igazat! És sokszor dicsérd meg, az sem ciki, ha épp szedsz neki egy szál virágot séta közben és odaadod neki, azzal 100%,hogy leveszed a lábáról, vagy épp nyisd ki neki az ajtót engedd előre...stb.

Ha olyan vadóc , nagyszájú, mindenképp lény kicsit kacér, mond neki, hogy szexy meg ilyenek

ha csendes te se légy az a nagyszájú, mert azzal elriaszthatod, de arra is ügyelj, hogy légy önmagad, hagyd hogy azért szeressenek amilyen vagy, lehet, hogy tévedek, de szerintem te az a csöndesebb pasi vagy aki nem csak lefektetni akar egy csajt, hanem a lelke is érdekli. és szerintem abban sem tévedek, hogy már van is kiszemelted, ha szerencséd van a lány olyan aki szereti a csöndes fiúkat:)

Mert az egy tévhit, hogy a rosszfiúkra buknak a csajok...

Max csak vonzódnak, de nem szerelemből...

pl: én is a csöndes pasikat bírom......

15L

2009. aug. 4. 14:45
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mind 2ötöknek + adtam :)
2009. aug. 4. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:

Várom a jobbnál jobb praktikákat is még egy kérdés:D

MIVEL LEHET GYORSAN LEVENNI A LÁBÁRÓL EGY LÁNYT AKI NAGYON TETSZIK???

az első kérdésre is léccy válaszoljatok :P köszi

2009. aug. 7. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Törekedj rá, hogy megnevettesd! (nem faviccekre gondolok!!!)
2009. aug. 7. 22:34
 6/9 anonim válasza:
83%
virág ^^ és mondjad neki hogy tetszik neked .
2009. aug. 7. 22:51
 7/9 A kérdező kommentje:
a virág jó ötlet ment a + :D
2009. aug. 7. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A kedvesség, a humor, az őszinte bókok mindig beválnak. A hülyegyerek-stílus szerintem taszító. Ha csak puhatolózol, akkor igyekezz minél többször összefutni vele. Ha látod, h problémái vannak, ajánld fel neki, hogy segítesz, érdeklődj a hogyléte felől stb. Keressetek közös dolgokat. Sétálgassatok, beszélgessetek. A természet, pl. Pesten a Népliget vagy a Margit-sziget csodákra képes ;)
2009. aug. 7. 23:13
 9/9 anonim válasza:
100%
viselkedj természtesen.ne túl rámenősen.különben meg nincs semmi,amire minden csaj bukik.te csak add magad.legyél kedves,előzékeny,pár vicc is mehet.
2009. aug. 7. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!