Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barna haj, barna bociszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barna haj, barna bociszem unalmas a fiúk számára?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 18:26
 1/9 Hole Hunter ***** válasza:
19%
Ha úgy is tudsz szopni, mint a boci...kizárt, h unalmas legyél! :D
2012. szept. 30. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy unalmas :)

19F

2012. szept. 30. 18:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikkor fogjátok már fel h nem a színeken múlik, hanem az egész összhatáson???
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy unalmas, mindenkinek más tetszik. Nekem pl a vörös haj az mindent lepipál. De ma láttam egy olyan barna hajú és szemű csajt buszmegállóban, ha nem épp rokonom kísértem volna ki, tuti hogy elbeszélgettem volna vele, és elkértem volna a számát.
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az unalmasság fogalma leginkább a pörgő embereknél értelmezett. A pörgő emberek meg általában felszínesek. Definíció következik (és akkor kérnék is pénzt már)-> Ha a barna bociszemed unalmasnak tarja egy legény :D A legény felszínes gondolkodású hulladék. Egyébként mitől jobb a hüllő szerű kék vagy zöld szem? Az nem unalmas? Az váltakozik?
2012. szept. 30. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

És ha, tegyük fel, unalmas vagy mittoménmi, negatív - akkor mit csinálsz? Kivágatod a szemgolyóidat? Embeeer. Komoly a viszontkérdésem!!! :/

Ha lenne olyan kategória, hogy nem jó a szemed, akkor mit csinálnál? Betennél egy színes kontaktlencsét, csak ezért? Kiműttetnéd a szemed?

Segítek:

1) a fiúk = SOK-SOK fiú

2) minden fiú másféle egyéniség, jellem, más-más ízléssel, elképzeléssel, ideállal.

3) sokféleség = van, akinek bejössz. van, akinek nem jössz be.

Egyéni (lökött?) véleményem, hogy aki szemszín alapján dönti el, hogy együtt lesz-e valakivel, aaaz... érdekes-fura helyzet. És nem értem, mire jó az, mi az értelme.

2012. szept. 30. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik!
2012. szept. 30. 23:24
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
egyik legunalmasabb párosítás. Főleg a sötétbarna szem. Ha barna szemmel verne a sors én tuti valami élénk hajszínnel próbálkoznék. Vörös, őszes vagy valami extrém szín.
2013. máj. 1. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd, hogy te senkinek nem tetszhetsz ezért :) Nekem pl a hideg kék szem tűnik unalmasnak és a sötét szemű lányokat veszem észre előbb.
2013. máj. 1. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!