Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a többi srácnak a lányon a szolis bőr?
Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon nem. Pedig nagyon sok lányt látok szolis bőrrel.
Most ez divat, vagy nekem nem tetszik, és mindenki ,másnak meg igen?
2012. jún. 13. 14:50
1/13 anonim válasza:
Szerintem egy egészséges barnaság az szexi, de aki agyon van szolizva és lerí róla, hogy szolizik az nagyon gáz.
3/13 anonim válasza:
Hát a nigger kategória már nem jön be, de az sem ha valaki olyan fehér, mint a rohammentő.
ARANYKÖZÉPÚT!!!!!!!
4/13 anonim válasza:
a legtöbb srácnak biztos, mivel ma a legtöbb a nyomi páwa kategóriából kerül ki. nekem pl nem, és tuti hogy nem vagyok ezzel egyedül, de a többségnek tuti hogy kib*szottul bejön.
7/13 anonim válasza:
nem, max nagyon enyhén barnított
8/13 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be a szolis bőr. Főleg ha még túlzásba is viszi az illető. A szolis bőrnél már csak az a barnító krém tud ocsmányul kinézni. Láttam már olyan csajt aki jobban hasonlított egy narancshoz, mint egy nap barnította szépséghez:)
9/13 Đeathdox válasza:
Nekem nagyon nem jön be. Néha már túl természetellenes a kinézetük.
10/13 anonim válasza:
Én akkor imádom a legjobban amikor már ilyen sárgás a bőrük,az nagyon szexi és szerintem természetes! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!