Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szóba állnátok egy ilyen ronda sráccal? :/
Küldesz egy képet magadról? / a volt pasim is ronda volt , és NEM a külseje miatt dobtam, HANEM a viselkedése miatt/
Szóval egy képet kuldesz? :) nekem egyáltalán nem számít a külső, a lényeg hogy kedves és hűséges stb legyen!!! :))
Én megkaptam a képet és meg kell mondjam nem vagy ronda, egy átlagos srác vagy !
A képről nem látszik, hogy annyira vékony vagy, de ha ez zavar, akkor kezdj el valami sportot, kezdj el futni vagy amit szeretsz, jön fel rád pár kiló, mert én legalábbis zabáltam mint állat futás után mindig , egy lovat meg tudtam volna enni :D és formálódtam fenék, vádli és comb ügyileg :)
Ha a viselkedésed megnyerő lesz barátnőd, de mivel te nem vagy elégedett magaddal, ezt sugárzod is kifelé hidd el, ez így van nálunk lányoknál is ! Változtass úgy és azt magadon, ahogy jól érzed magad a bőrödben, új frizura, az ilyen nagy pulcsik helyett ing ... minden, minden, amiben úgy érzed, na ez igen, jól érzem magam .....
és még valami, tegnap voltunk az éjszakában, nem tudom hány helyet bejártunk a bátyáimmal, születésnapot ünnepeltek egy havernak... nem ismerkedtek, csak pont arról beszélgettünk melyik lány jön be nekik, és így első blikkre azt nézték , hogy a lányhoz a ruha hogy illik, hogy van felöltözve, milyen csinos a lába stb.... szóval azt , hogy így egyben hogy néz ki a lány és azt a ruhát ami rajta van hogy hordja, nem tudom ez érthető e, de a lényeg , hogy ... nem azért mert lány vagyok .... de nagyon nagyon sok lány átlagos arcú , nem barbie arcú lány volt, hanem csinos , ízléses szoknyában, felsőben magassarkúban , és a hihetetlen mosolygós lányok jöttek be nekik, no nem a piától vagy egyéb más hangulatjavító szerektől vihogó lányokra gondolok ... szóval a lényeg, ezeken a lányokon látszott, hogy jól érzik magukat a bőrükben és neked is ezt kell elérned , akkor lesz barátnőd , így semmi önbizalmad nincs és ezt kifele is mutatod ha akarod, ha nem !
22/L
Megvan már szerintem a legnagyobb előnyöd (már ami a külsőt illeti) - magas vagy. Nekem egyszer bejött egy pasi, aki magas volt, szörnyen vékony, az is nagyorrú:) ráadásul kopaszodott is:D de olyan lehengerlő volt a pasi, hogy ez nem érdekelt. Innentől kezdve ne érdekeljen a külsőd, mert nincs min aggódnod. Legyél magabiztos, ne törődj a negatív kritikákkal, csináld ami jólesik, ne próbálj meg más lenni, mint aki vagy és ha ez megvan, akkor nem lesz probléma a csajozás:)
u.i: ami viszont nem túl vonzó a lányok többségének, az az önbizalomhiányos pasi. Légy férfiasan magabiztos, a csajok imádni fogják.
Aki magát rondának tartja, nem elégedett magával, vagyis nem szereti magát, az mást sem tud szeretni igazán.
Gondolom nem azért nem állnak veled szóba a lányok mert esetleg ronda vagy, hanem a búval-bélelt képed miatt.
Magabiztosság, bátorság, arcon mosoly.
És ne add fel, lehet kicsit nehéz, vagy nagyon nehéz ha kikosaraznak, de előbb-utóbb sikered lesz.
A párom sem egy szépség, de nem is akartam magamnak macsót, sokkal megbízhatóbb, mint egy "szépfiú".
Engem a személyisége fogott meg, főleg a humora.
Egyszerűen jól érzem vele magam.
Sok sikert!
Sokkal jobb helyzetben vagy mint az alacsony és vékony srácok. Ha már legalább magas vagy legalább macisabb valaki, vagy izmos az már elég. Egyik legyen meg, és akkor már nincs is extranehéz dolgod. Az alacsony-vékony srácoknak sem lehetetlen, de tényleg nehezebb... Neked szerintem simán az önbizalomhiány a problémád. De ha így látatlanban nem hiszed el, küldj képet.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!