Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem randizgatni egy sráccal, de úgy érzem, hogy túl jó hozzám?
Inkább örülj neki...
ha én a molett nőkre buknék, akkor molett nőt fűzök...
Most komolyan inkább örülnél ennek az egésznek, lehet jobbat is befűzhetne magának,de neki te kellesz.(Ez teljesen normális te vagy a stílusa, ennyi kész ebből nincs vita)
Szerintem ennyivel a téma le zárható.
Kedvesem, te éppen szerelmes vagy, lehet, hogy egyáltalán nem is olyan fullos a pasi, mint gondolod... a szerelem megszépíti, ahogy téged is az ő szemében! :)
Legyen már egy kis önbecsülésed, tökmindegy, milyen a többi nő, ha neki pont te kellesz...
Én már öreg is vagyok, meg nem is olyan tökéletes, mégis van pasim, akinek úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok! Ha azon agyalnék, hogy mennyi fiatalabb, jobb nő van nálam, akkor el is áshatnám magam...
Tökéletes NEM LÁTEZIK!!! Biztos neki is vannak olyan tulajdonságai amin felál a "szőr" a hátadon. :) De, mit értesz fullos pasi kategoria alatt? Amúgy, hogy úgy érzed nem érdemled meg, akkor fejbecsaplak.
Neki ilyenek az igényei. Te tetszettél meg neki, te vagy a számára a kiválasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!