Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem randizgatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem randizgatni egy sráccal, de úgy érzem, hogy túl jó hozzám?

Figyelt kérdés
Sokkal jobb csajokat is megkaphatna mint én. És félek, hogy nem vagyok elég jó neki. Normális ez? Mit tehetnék az ellen, hogy ne érezzem ezt? Vagy, ha ezt érzem, akkor az úgyis van?
2012. szept. 24. 17:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Inkább örülj neki...

ha én a molett nőkre buknék, akkor molett nőt fűzök...

Most komolyan inkább örülnél ennek az egésznek, lehet jobbat is befűzhetne magának,de neki te kellesz.(Ez teljesen normális te vagy a stílusa, ennyi kész ebből nincs vita)

Szerintem ennyivel a téma le zárható.

2012. szept. 24. 17:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lennél neki elég jó és megkaphatna jobbat is akkor mással lenne együtt.ez a baj veletek,állandóan túlkombináltok mindent és csodálkoztok ha valakinek az agyára mentek a sok h.lyeséggel!
2012. szept. 24. 17:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Csak szerintem ő egy igazi fullos pasi, olyan, akiről világ életemben ábrándoztam. Én meg bár szép lány vagyok, de nem tartom magamat az extra kategóriába tartozónak. Szóval értitek....És ez elbizonytalanít...
2012. szept. 24. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
annyira sajnállak :/
2012. szept. 24. 18:05
 5/17 anonim ***** válasza:
hagyd ott és keress magadnak egy rondábbat ha neked problémát jelent hogy jó pasid van,ne minket fárassz már:D
2012. szept. 24. 18:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát férfi társaim, szerintem a nők gyökérségeit soha nem fogjuk meg érteni :(.
2012. szept. 24. 18:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. szept. 24. 18:15
 8/17 anonim ***** válasza:
az hogy gyogyós vagy nem gyogyós?:D
2012. szept. 24. 18:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Kedvesem, te éppen szerelmes vagy, lehet, hogy egyáltalán nem is olyan fullos a pasi, mint gondolod... a szerelem megszépíti, ahogy téged is az ő szemében! :)

Legyen már egy kis önbecsülésed, tökmindegy, milyen a többi nő, ha neki pont te kellesz...

Én már öreg is vagyok, meg nem is olyan tökéletes, mégis van pasim, akinek úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok! Ha azon agyalnék, hogy mennyi fiatalabb, jobb nő van nálam, akkor el is áshatnám magam...

2012. szept. 24. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:

Tökéletes NEM LÁTEZIK!!! Biztos neki is vannak olyan tulajdonságai amin felál a "szőr" a hátadon. :) De, mit értesz fullos pasi kategoria alatt? Amúgy, hogy úgy érzed nem érdemled meg, akkor fejbecsaplak.

Neki ilyenek az igényei. Te tetszettél meg neki, te vagy a számára a kiválasztott.

2012. szept. 24. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!