Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem randizgatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem randizgatni egy sráccal, de úgy érzem, hogy túl jó hozzám?

Figyelt kérdés
Sokkal jobb csajokat is megkaphatna mint én. És félek, hogy nem vagyok elég jó neki. Normális ez? Mit tehetnék az ellen, hogy ne érezzem ezt? Vagy, ha ezt érzem, akkor az úgyis van?
2012. szept. 24. 17:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Irtó helyes, okos, udvarias, kedves, vicces. Olyan, akire mindig is vártam. Teljesen levett a lábamról, nagyon vonzódom hozzá. De úgy érzem, hogy ő is vonzódik hozzám és tetszem neki. Csak ez az egész annyira hihetetlen...
2012. szept. 24. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:

h*lye p*csa vagy bmeg, örülnél hogy ilyen jó srác próbálkozik nálad

üdv: TONNA Ropi

2012. szept. 25. 01:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Milyen kedves itt mindenki komolyan:S

Lényeg,hogy ne aggódj kérdező:)

Egyébként velem is volt már ilyen,hogy túl jónak tartottam a fiút magamhoz,külsőleg és belsőleg is és hihetetlen volt,hogy tetszem neki:D Aztán hamar beleszoktam a jóba,rájöttem,hogy nem is vagyok olyan rossz:) és később kiderült hogy a fiú meg nem is olyan jó..:)

Szóval a lényeg,hogy senki sem tökéletes,az a fiú sem,te pedig biztos szép és normális csaj vagy ha téged választott.Ne rágódj ezen inkább törődj bele,jobb érzés lesz:)

2012. szept. 28. 22:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Nsgyon kedves vagy, köszönöm szépen. Csak minél többet látom, annál inkább kötödöm hozzá és félek, hogy összetöri a szívem...
2012. szept. 28. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát ez ilyen..minden kapcsolatnál félhetünk ettől.

De ha összetöri a szívedet,akkor nem is volt túl jó hozzád.Hanem pont fordítva.

2012. szept. 28. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
miből látod hogy vonzódik hozzád ?
2012. szept. 28. 23:18
 17/17 A kérdező kommentje:
A testbeszédéből, az érintéséből, abból ahogy rámnéz arra következtetek. Mert szerinted rosszul gondolom? Akkor te mit gondolsz, miből lehet ezt látni?
2012. szept. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!