Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti szóba állnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szóba állnátok egy ilyen ronda sráccal? :/

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még nem volt bnőm, nagy az orrom, kicsik a szemeim, 182 cm magasan vagyok 62 kg vagyis ultra vékony vagyok és ami a legrosszabb ronda az arcom. :(

2012. szept. 30. 09:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szerintem csak Te nem vagy kibékülve magaddal. Biztos vagyok benne, hogy ha összejössz egy olyan csajszival, aki az értékeidet tudja felfedezni benned, annak nem tűnik fel a Te félelmed a kinézeted iránt. Ne foglalkozz annyit magaddal, hanem élj együtt a társaiddal. Meglátod minden természetes lesz. Éld a veled egykorúak életét. 16/L
2012. szept. 30. 09:48
 12/29 anonim ***** válasza:
Sikert sikerre az azért van,mert rajtam látszik,h izmos vagyok,mert az izmon kívül nincs is más rajtam . Így jól nézek ki,kockahasam van,meg a karomon is látszik,h izoms,ennyi
2012. szept. 30. 09:49
 13/29 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy ronda vagy..csak beképzeled magadnak..így megítélni látatlanban NEM lehet.. kezdj el edzeni légy izmos.
2012. szept. 30. 09:54
 14/29 anonim ***** válasza:
Sajnos valóban a ronda lányoknak se kell ronda pasi. Én nemhogy szép lányokat nem láttam ronda pasival, de még ronda lányokat se. (Persze kivétel, ha a fiú gazdag, v a lány csak szívatja a fiút.)
2012. szept. 30. 09:56
 15/29 A kérdező kommentje:
Na ugye? :(
2012. szept. 30. 09:57
 16/29 anonim ***** válasza:
Kérdező. Olvas el a #10-s válaszom.
2012. szept. 30. 10:01
 17/29 anonim ***** válasza:
2012. szept. 30. 10:02
 18/29 anonim ***** válasza:
küldj képet privátban :)
2012. szept. 30. 10:09
 19/29 anonim ***** válasza:

"Sajnos valóban a ronda lányoknak se kell ronda pasi. Én nemhogy szép lányokat nem láttam ronda pasival, de még ronda lányokat se. (Persze kivétel, ha a fiú gazdag, v a lány csak szívatja a fiút.)"

Ne add már alá a lovat te szerencsétlen!...

2012. szept. 30. 10:49
 20/29 anonim ***** válasza:
Most miért, az jobb, ha áltatjátok szegényt, h a csúnya srácok is kellenek vkinek, amikor ez nem igaz?
2012. szept. 30. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!