Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire elfoglaltak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire elfoglaltak a mai 13-14 éves lányok?

Figyelt kérdés
soha nem érnek rá, mindig dolguk van, nem hiszem el, hogy annyi dolguk van, hogy nem tudnak egy héten egyszer találkozni

2012. szept. 30. 00:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

1.valószínűleg csak le akar rázni.

2.az is lehet hogy tényleg ennyire sok dolga van.(pl:14 éves vagyok 9.es 5kor kelek,dél után 4-5 fele érek haza,tanulok leckét írok és pihenek..szóval a hétköznapok ki vannak lőve)bár ha a csaj annyira találkozni akarna veled akkor valahogy meg tudná oldani..meg ott a hétvége is..

2012. szept. 30. 12:39
 12/30 anonim ***** válasza:

Micsoda címkék. Lol xdddddddddddddd

Keress kérdéseket hasonló témákban: szexelnék, kaki, Britney Spears, nemár, lány, 14 éves

2012. szept. 30. 14:16
 13/30 A kérdező kommentje:
...arra gondoltam, hogy szombat, és vasárnap délutánonként egyik se ér rá, mellesleg 14/f
2012. szept. 30. 17:24
 14/30 A kérdező kommentje:
azért jó tudni, hogy kikosarazós duma, mellesleg a címkékkel én mindig viccelődök!:D
2012. szept. 30. 17:26
 15/30 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem bulizni hívnám, nem is 10-ig hanem, 18,19 óráig, kb. 14 órától...de ezek..rohadjon meg szólok is neki, amúgy kössz a válaszokat!:D
2012. szept. 30. 17:27
 16/30 anonim ***** válasza:

Na de arra nem gondoltál, hogy ahelyett, hogy leszólod őket, mert nem érnek rá, te is csinálhatnál valamit? Sportolj valamit, vagy.... TANULJÁL!!! Nem szeretnék beleszólni a dolgaidba, de neked pl. fél 1-kor nem aludnod kéne? Mindegy... Amúgy leszólni a csajokat, csak mert nincs elég szabadideje... te tudod!

Inkább sportolj valamit, vagy foglald le magad valamivel, mert az unalom veszélyes dolog tud lenni! ;)

2012. szept. 30. 20:15
 17/30 anonim ***** válasza:
megvagytok ti őrülve ezzel a tanulással. a halál f@sza tanuljon.
2012. okt. 1. 11:18
 18/30 anonim ***** válasza:
jujj de menő itt vki
2012. okt. 1. 12:47
 19/30 A kérdező kommentje:
16-os TE ID*ÓTA, nem látod, hogy DÉLUTÁN TE F*SZ? Mellesleg 4-5-ös tanuló vagyok
2012. okt. 1. 19:15
 20/30 anonim ***** válasza:
hát ha falusiak, akkor valóban lehetséges, hogy kitalálják nekik otthon, hogy ebbe abba segíteni kel a ház körűl... ha pedig városiak, akkor akár nekik is lehet sok dolguk magánóra haverokkal lógni amit mér előre megígért nekik, tehát nem lehet lemondani... am de ha ez már kb. a 15. alkalommal fordul elő, hogy lemondja az azért már valóban gyanús... szerintem kérdezd, meg, hogy ezek csak kifogások, vagy esetleg nem szeretne veled találkozni... és mond neki, hogy bármi is az igazság inkább mondja meg :)
2012. okt. 2. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!