Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény kutatás lányok! Borosta vagy sima arc?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy időt spórolnék meg azzal ha itt megtudnám néhány lány véleményét ezzel kapcsolatban. A maradékot pedig holnap délután begyűjtöm az utcán. Férfitársaimat kérném arra hogy lehetőleg ne trollkodjanak mert ebből írnám a dolgozatomat. Szóval a kérdés adott. Tegyétek hozzá a korotokat illetve indokoljátok meg, miért pont az, ami?2012. szept. 29. 21:58
1/17 anonim válasza:
Sima arc jobb ha ölelkezünk, viszont imádom mikor a barátom férfiasan borostás kicsit, és közbe meg egyszál farmergatyába és fehér atlétába olajosan kocsit javít...jaj ez már fantázia, én kérek elnézést:$
3/17 anonim válasza:
Bocsi, indoklás: szerintem szexisebb.
19/L
4/17 anonim válasza:
Attól függ,kinek hogy áll.
Szerintem mindkettő jó,de a borostás olyan aaa:P szerintem is szexi:))
5/17 anonim válasza:
Nekem a télapójé jön be XDDDDDDDDDDD
6/17 anonim válasza:
Sima arc. Hogy miért? Nem szúr, mikor megszeretném csókolni, mikor simizném az arcát.. és alkalom adtán a combomat sem szúrja.:)
7/17 anonim válasza:
A borosta/karbantartott szakáll nagyon férfias. És akinek tényleg jól is áll, annak nagyon szexi. A páromnak nagyon jól áll és én imádom, mindig simogatom és csókolgatom az arcát, állát. Mondjuk ilyen hatalmas szakállal nem tudnám elképzelni, de a rövidebb az jól áll neki, meg persze a borosta is. :) 21N
9/17 A kérdező kommentje:
fú, köszi csajok :D természetesen várok még válaszokat, 50 választ várok durván ide, remélem annyi összejön
2012. szept. 29. 22:33
10/17 anonim válasza:
Borosta :)
Sokkal jobb külsőt eredményez,komolyabb, magabiztosabb kisugárzást kelt, egyszerűen vonzóbb, férfiasabb, a nők pedig a férfiakat :)
Egyébként ez "hivatalosan" is férfias, hiszen a szakáll a férfiak tulajdonsága, külsőleg ez az egyik dolog, ami megkülönbözteti őket a nőktől.
Szőrtelen pasi szóba sem jöhetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!