Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közvélemény kutatás lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közvélemény kutatás lányok! Borosta vagy sima arc?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy időt spórolnék meg azzal ha itt megtudnám néhány lány véleményét ezzel kapcsolatban. A maradékot pedig holnap délután begyűjtöm az utcán. Férfitársaimat kérném arra hogy lehetőleg ne trollkodjanak mert ebből írnám a dolgozatomat. Szóval a kérdés adott. Tegyétek hozzá a korotokat illetve indokoljátok meg, miért pont az, ami?

2012. szept. 29. 21:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jav: Szóval a nők pedig a férfiakat szeretik :)

23/L

2012. szept. 29. 22:35
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Borosta. Imádom mikor a férjem szúr, az nagyon férfias.

25N

2012. szept. 29. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Borosta, akár olyan 6-7 mm hosszú is, ami már inkább szakállnak mondható. Csak ne legyen fazonra nyírva. Amúgy meg természetesen azért, mert szexi =) 25/L
2012. szept. 29. 23:03
 14/17 anonim ***** válasza:

borosta, körszakáll, szépen, ápoltan....nagyon szexi tud lenni, bár sokan nem viselik.

(igaz, én már jártam úgy is, hogy egy hosszúra nyúlt forró éjszaka után nagyon fájt az állam, mert kidörzsölte a borosta)

2012. szept. 29. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:

borosta, férfiasabb, pont :D a borotvált nem mindenkinek áll jól, nagyon kisfiússá tudja tenni az arcot

19L

2012. szept. 29. 23:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Őszintén: Szerintem mindkettő irtó szexy tud lenni. Nekem mondjuk a borostával max annyi bajom van, hogy néha irritálja a bőrömet, egyébként semmi más :)
2012. szept. 29. 23:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Borosta, mert szexibb, férfiasabb.

De a szakállt, bajuszt már nem szeretem.

23/N

2012. okt. 1. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!