Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha egy magyar lány összejön egy cigány sráccal? Veszélyek?

Figyelt kérdés

A fiún látszik hogy cigány de amúgy dolgos,mindig jó tanuló volt és most is dolgozik. A lány úgy szintén csak ő magyar. A lány 19 A fiú 20. A lány mire számíthat ha hozzá megy ehhez a sráchoz(a házasságban mire számíthat tőle) Vajon csak mert cigány, a házasság után úgy fog viselkedni mint általában a cigányok?(pl:.veri a feleségét,megcsalja stbb..) Amúgy a való életben egyáltalán nem úgy viselkedik mint egy tipikus cigány a fiú kedves aranyos, és táj szólása sincs...(A családja viszont tipikusan cigányok :/ )

A lány pedig normális családban nőtt fel. Dolgoznak és eddig a családjában soha nem volt cigány be házasulás.

Segítsetek! (A lány vagyok) Mire számíthatok kb.? Nem fog megváltozni a fiú? Estleg terrorizálni,verni,megcsalni? Az eddigiek alapján ő nem ilyen (1,5 éve ismerem) !! Előre is köszönöm!!

2012. szept. 30. 00:21
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szia.!

Teljesen egyet értek a 20. válaszolóval.

Félig én is Roma vagyok,és a mi családunkban nincs ilyesmi.

Úgy értem..mi a "normális" Roma családok közé tartozunk.

Egyébként nem minden Roma család egyforma.

Vannak a "tipikus" Romák..náluk vannak ezek a szokások hogy mindig szoknyába járnak meg néhányuk veri,megcsalja a feleségét. Nálunk is szokás hogy 9-10 évesen tanulunk meg takarítani. (Ezt ne úgy értsd ,hogy éjjel-nappal takarítunk,csak megtanuljuk az "alapokat") én 12 évesen tanultam meg főzni. És szerintem nem azon múlik ,hogy Roma-e az akivel éppen "dolgod van" ,mert Magyarban is ugyan úgy meg van az a "fajta" aki bántalmazza,és csalja a feleségét,ez nem "faji hovatartozástól" függ. Lehet ,hogy azt gondolod,mert fiatal vagyok,nem tudok semmit,de szerintem mindenki tud egy-két dolgot a hovatartozásáról. ( 14/L ) Ne akadályozzon a döntésedben ,hogy éppenséggel Roma a fiú,Magyartól is ugyan így lehet tartani. Ne ez legyen a boldogságod feltétele. Ha te boldog vagy vele,akkor jogod van hozzá. De szerintem mielőtt döntést hozol,beszéld meg vele a dolgokat,a gátlásaidat,a félelmeidet. Mert hidd el,neki is vannak. Ha utána is ugyan úgy viszonyul hozzád akkor tényleg szeret,de ez elsülhet fordítva is. Tedd próbára.:)

2012. nov. 2. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!