Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy magyar lány összejön egy cigány sráccal? Veszélyek?
A fiún látszik hogy cigány de amúgy dolgos,mindig jó tanuló volt és most is dolgozik. A lány úgy szintén csak ő magyar. A lány 19 A fiú 20. A lány mire számíthat ha hozzá megy ehhez a sráchoz(a házasságban mire számíthat tőle) Vajon csak mert cigány, a házasság után úgy fog viselkedni mint általában a cigányok?(pl:.veri a feleségét,megcsalja stbb..) Amúgy a való életben egyáltalán nem úgy viselkedik mint egy tipikus cigány a fiú kedves aranyos, és táj szólása sincs...(A családja viszont tipikusan cigányok :/ )
A lány pedig normális családban nőtt fel. Dolgoznak és eddig a családjában soha nem volt cigány be házasulás.
Segítsetek! (A lány vagyok) Mire számíthatok kb.? Nem fog megváltozni a fiú? Estleg terrorizálni,verni,megcsalni? Az eddigiek alapján ő nem ilyen (1,5 éve ismerem) !! Előre is köszönöm!!
A helyedben nagyon meggondolnám ezt a dolgot. Rengeteg olyan esetről hallottam már, amikor a fickó sokáig játszotta a szendét, utána pedig kimutatta a foga fehérjét. És jobb, ha tudod, onnan nem olyan könnyű megszabadulni, mint egy "magyar" fiútól. Nem egy olyan esetről hallani, amikor meg is ölte a barátnőjét az illető.
Tudod, az egyik legbiztosabb módszer egy ember jellemének megismerésére, ha megfigyeled a viselkedését olyanokkal szemben, akiktől nem akar semmit.Szóval beszélgess olyanokkal, akik ismerik őt és mindjárt tágulni fog a látásod.
Azt gondolom, ilyen esetben a legjobb módszer az, ha keres az illető szülő egy olyan lányt, aki már megjárta egy ilyennel és bemutatja őt a lányának. Egy kamasz/fiatal felnőtt lány; még ha jó is a viszony köztük; hajlamos kevésbé hallgatni a szülőjére, míg egy kortárs ilyenkor sokkal inkább megérintheti őt.
Teljesen más a hatása egy ilyen beszélgetésnek, mivel ha egy apa vagy anya teszi ezt, akkor betudja a túlzott féltésnek és emellett elkönyveli az egészet úgy, hogy "biztosan van ilyen, de az valahol máshol, másvalakivel, egy másik világban...)-ugyanúgy, ahogyan a legtöbb ember általában hozzááll a balesetekhez, betegségekhez, erőszakos cselekedetekhez.
Ha viszont egy kor/sosrtársa beszél róla, akkor mélyen belül tudatosul benne, hogy ez akár maga a leendő valóság is lehet és nem árt, ha megteszi a megfelelő ellenintézkedéseket.
Egyébként pont most nyáron találkoztam egy lánnyal, aki hasonló dolgokat élt át és sz3erencsésen megúszta.
Mondjuk úgy, hogy pár hónap alatt felnőtté vált...
én csak a látleletet szeretném majd elkérni a későbbiekben
köszöntem
Szia!
Nekem van egy cigány haverom/barátom...Rendes, jó módú cigányok. Volt neki egy magyar barátnője több mint 1évig, szerették egymást meg minden, rózsaszín köd meg miegymás:D...és kiderült, hogy a magyar barátnője megcsalta többször is. Szerintem, hogy valaki cigány nem kell egyből rosszra gondolni, mert vannak a vasas, lopós cigányok(azokat én is utálom) de vannak a rendes romák, ezek meglátszanak az ember viselkedéséből.Ha szereted akkor legyetek boldogok...de a te döntésed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!