Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátorság vagy "menekülés"?
Hosszú ideig flörtöltem egy pasival és rajta is úgy vettem észre hogy bejövök neki,sokat "jeleztünk"egymásnak.Nem bírtam tovább hogy semmi se történik és írtam neki neten egy levelet,amiben megvallottam az érzéseimet.Ez tegnap volt.Tudom hogy elolvasta,viszont nem is válaszolt rá....tudom hogy ez mit jelent,azt hogy magasról tesz rám.
Ti ezek után elsüllyednétek a föld alá??Jól teszem ha többé a szeme elé sem kerülök,messziről elkerülöm?Vagy nyugodtan menjek arra amerre ő is van és ne féljek "tőle" ezután a megszégyenülés után?Mi lenne a legjobb megoldás?
23/L
Szerintem egyszerűen megijedt, és most azon agyal, hogy mit csináljon!
Nehogy már gátlásaid legyenek emiatt, a férfiak nagy többségének csak a pofája nagy, amikor pedig ott a lehetőség, hogy talál egy normális nőt, össze-vissza sz@rja magát ijedtében.
Amúgy férfi vagyok (30) és gratulálok a bevállalásodhoz!:)
* megirtam
* válaszolt
(bocs a helyesírásért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!