Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bátorság vagy "menekülés"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bátorság vagy "menekülés"?

Figyelt kérdés

Hosszú ideig flörtöltem egy pasival és rajta is úgy vettem észre hogy bejövök neki,sokat "jeleztünk"egymásnak.Nem bírtam tovább hogy semmi se történik és írtam neki neten egy levelet,amiben megvallottam az érzéseimet.Ez tegnap volt.Tudom hogy elolvasta,viszont nem is válaszolt rá....tudom hogy ez mit jelent,azt hogy magasról tesz rám.

Ti ezek után elsüllyednétek a föld alá??Jól teszem ha többé a szeme elé sem kerülök,messziről elkerülöm?Vagy nyugodtan menjek arra amerre ő is van és ne féljek "tőle" ezután a megszégyenülés után?Mi lenne a legjobb megoldás?

23/L

2009. aug. 3. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tennék mintha mi sem történt volna. Mintha nem is írtam volna levelet és nem éreznék iránta semmit...
2009. aug. 3. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ...tehát akkor ne kerüljem el,csak tegyek úgy mint ha meg se történt volna?Megfontolom,nem rossz ötlet..
2009. aug. 3. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen megijedt, és most azon agyal, hogy mit csináljon!

Nehogy már gátlásaid legyenek emiatt, a férfiak nagy többségének csak a pofája nagy, amikor pedig ott a lehetőség, hogy talál egy normális nőt, össze-vissza sz@rja magát ijedtében.

Amúgy férfi vagyok (30) és gratulálok a bevállalásodhoz!:)

2009. aug. 3. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Aranyos vagy,köszönöm:)Lehet hogy igazad van..akkor hát nem fogom elkerülni,aztán majd kiderül mi fog történni:)
2009. aug. 3. 18:36
 5/7 anonim válasza:
Szeritem egyáltalán ne add fel. Nekem is volt már olyan hogy pasinak megirtad hogy mi van és pár nap mulva válaszolott holott ő már jo rég elolvasta. Egyszerűen lassuak a pasik és idő kell nekik míg összeszedik magukat és ők is bevallják hogy mi van. Szoval egyáltalán ne érezd ugy hogy kerülni kell.
2009. aug. 5. 12:27
 6/7 anonim válasza:

* megirtam

* válaszolt

(bocs a helyesírásért)

2009. aug. 5. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azóta eltellt néhány nap és újra a közelébe mentem.Először nagyon zavarban volt,de másnap mikor láttam már normálisan köszönt és nézett a szemembe...ennyi.De nem ír.Na sebaj,ha látom úgyis kiderül előbb utóbb hogy mit gondol.
2009. aug. 6. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!