Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék anime-fan lányokat/barátnőt?
Már régóta nagyon szeretem az animéket, és mindenképpen olyan barátnőt szeretnék aki szintén hasonló érdeklődési körrel bír, szereti az animéket, mangákat, japán zenét, érdeklődik a japán kultúra iránt, és hasonlók.
Nálunk sajnos nem igazán elterjedtek ezek a dolgok, és sok embernek alapból hibás/rossz előítéleteik vannak, illetve sokan azt sem tudják, mi az hogy anime.
Mit gondoltok, hogyan tudnék olyan lányt találni, aki szintén szereti a hasonló dolgokat?
23/F
Deberecen és Pécsen szoktak lenni összejövetelek, vagy nem soká Milloween Miskolcon, bár nem tudom hol laksz szóval lehet hogy ezek még messzebb vannak.
Sok sikert! :)
Én is nagy animés vagyok, és
az 5.nek: Mekkora gyökér vagy barátom! xD
Szia,a második válaszoló vagyok,sajnos én nem ismerek ilyen fórumot,de az a barátnőm,akivel voltunk conon,valamilyen fórumon ismerkedett meg emberekkel és megbeszélték,hogy beöltöznek és majd ott találkoznak.Szerintem a con honlapján is van fórumféleség.
Különben én sem vagyok pesti,kb 200 km-re lakok,de egy utat ki lehet bírni azért egy évben egyszer,szerintem jó buli :).
A nem animés pár témához csak annyit tudok írni,hogy az én párom sem igazán tudta,hogy mi az az anime,de volt olyan,hogy együtt nézte velem és tetszett is neki,sőt,még conra is elkísért,mert kíváncsi volt a hobbijaimra :).Szóval lehet azért találni,lehet,hogy pont te szeretteted meg vele az animéket.Volt osztálytársam például miattam lett fan :).
Az ötödik válaszoló egy debil.
Egyébként meg vagy conon ismerkedhetsz vagy vannak a városokban a helyi animás közösségeknek meetjeik. Vagy interneten keresztül, bár sokan nem hisznek benne.
Egyébként én is animefan vagyok, elég régóta. Sok mangát olvasok, és egy időben rengeteg animét megnéztem. Mostanában nem, mert rájöttem, hogy egyedül nem olyan jó vígjátékot nézni, mint társaságban.
Ha esetleg... szóval írhatsz nekem privátot, és akkor beszélgethetünk, bár én kicsit idősebb vagyok nálad.
27/l
Üdv 5. tényleg egy szánalom XD
Am kb hasonló cipőben járok mint maga a kérdező bár pest nincs olyan messze így egy con-t lehet be kéne próbálni esetleg ha van aki jőnne irjon privátot.
24/F
Szia! Mostanra már 27 éve lettél, de kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e találni barátnőt :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!