Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék anime-fan lányokat/barátnőt?
Már régóta nagyon szeretem az animéket, és mindenképpen olyan barátnőt szeretnék aki szintén hasonló érdeklődési körrel bír, szereti az animéket, mangákat, japán zenét, érdeklődik a japán kultúra iránt, és hasonlók.
Nálunk sajnos nem igazán elterjedtek ezek a dolgok, és sok embernek alapból hibás/rossz előítéleteik vannak, illetve sokan azt sem tudják, mi az hogy anime.
Mit gondoltok, hogyan tudnék olyan lányt találni, aki szintén szereti a hasonló dolgokat?
23/F
Menj anime conra,ott sok ilyen érdeklődésű emberke van,meg van egy csomó fórum is.Én is voltam már conon az egyik barátnőmmel,akit japánul tanítottam,és ott csomó,a japán kultúrával kapcsolatos cuccot is be tudtam szerezni és azt tapasztaltam,hogy elég kedvesek ott az emberek,akár ilyen ismerkedési szándékkal is oda lehet menni(bár én nem ezért mentem :)).
Én is szeretem ezeket a dolgokat és tudom,hogy az emberek furcsállják meg sokan nem is ismerik és úgy ítélik el ezt a világot.De én szeretek fura lenni,szóval nem igazán érdekelnek :).
Na szóval az internet világában biztosan sok ilyen fórum van,ahol megismerkedhetsz valakivel,úgyhogy keresgélj és menj conra :).
22L
A legegyszerűbb a con. Október közepén lesz a mondocon, annak szombati napján az egyik program a radni.Con, amely direkt ezt a célt szolgálja.
(Mondjuk egy nem anime-fan csajjal is simán működhet egy kapcsolat, ha elfogad téged így, és persze te is elfogadod az ő hobbijait. Nekem is ilyen a kapcsolatom.)
Japánban! De vissza ne gyere... >:(
Undorító ez a japán mesézés! >:(
Az utolsó(#5) válaszadónak:
Erről beszéltem:( sajnos sok az ilyen buta ember, nem először találkozom hasonlóval... én az ilyenfajta hozzáállást találom undorítónak!
Ha amerikai filmeket nézel, meg azokat a többnyire nagyon értelmes magyar tv műsorokat, akkor nyilván sokkal inteligensebb vagy! Na mind1, kár is erre pazarolni a szót.
A többieknek:
Köszönöm az ajánlásokat, az az igazság hogy sajnos nem pesti vagyok, és elég messze van, így még nem voltam Con-on... de azt gondolnám, hogy oda azért elsősorban mégsem társkeresés céljából mennek nem?:) Így nem tudom, mennyire menne a dolog! Egyébként biztosan jó lenne elmenni, de sajnos egyik ismerősömet sem érdeklik az animék, a legtöbben a Dragon Ball-nál vannak leragadva, vagy pedig hogy valami japán hülyeség, így még nem vettem rá magam.
22L: te tudsz esetleg valami ilyen fórumot amit említettél, vagy keresgéljek?:) alapjábanvéve ismerkedni is szívesen ismerkednék másokkal, akik tényleg szeretik az animéket.
# 3as válaszadó!
Ebben igazad van, nem anime-fan csajjal is működhet, viszont én anime-fan csajt szeretnék, túlzottan más az érdeklődési köröm, mint egy nem anime-fan csajnak, így félek túl sok egyéb közös dolog nem maradna, legalábbis ezt is mindenképpen jelentősnek tartom! És jó lenne együtt is animéket nézni, meg beszélgetni róluk, és mindenféle egyéb japán dologról is, az meg külön jó lenne, ha ő is ismerne olyan dolgokat (animéket, zene, akármi), amit én nem, és megtudnánk őket osztani egymással:)
Nem tudom túl nagyok-e az elvarásaim:( de ez számomra egy jó kapcsolathoz tényleg fontos lenne, és sajnos úgy érzem nagyon nehéz találni.
Válaszoló : Conokon próbálj ott tuti lessz :D
"Japánban! De vissza ne gyere... >:(
Undorító ez a japán mesézés! >:("
Bírom amugy az ilyeneket , ki se próbálják , de leszólják .. de még csak esélyt sem adnak neki , szóval igazából sajnállak téged ha így gondolod , sok szórakoztató anime van , és általában sokkal jobbak mint az átlag amerikai tömeg filmek .. az meg hogy aniélkül döntesz hogy kise próbálnál valamit , meg nem is hallotál róla , szánalom.
A legtöbb fansub csapatnak van saját fóruma, ahova az oldal jellegéből ítélve animekedvelők járnak. Ott is próbálkozhatsz. (pl. talán a legnagyobb a naruto-kun.hu fóruma, de próbálkozhatsz az uraharashop.hu-n vagy akár az animeaddictson).
Conra szállás is van amúgy, tehát gondolnak a nem pestiekre.
Jó ismerkedést!
(3. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!