Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok egy rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy rendes pasit se?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok nem külső hanem belső alapján választani, Mindig kiderül hogy vagy bunkó vagy lelki roncs, vagy már az első randin le akar fektetni, vagy beképzelt.

Persze valamennyire számít a külső de nem elsődleges, mindig is adtam esélyt mindenkinek, de még soha nem jött össze igazán :S Miről ismerhetőek fel a rendes, romantikus, intelligens és udvarias férfiak?

23/N

2012. szept. 29. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én egy intelligens, kedves, jó humorérzékkel és saját véleménnyel rendelkező lányt keresek, de már belefáradtam a keresgélésbe. Vagy kiderült, hogy sötét mint az éjszaka, vagy csak beszélgetni akart, vagy a világ másik végén lakott. Nem megyek már bele abba, ha nagy távolságra van, mert az csak a fájdalmat okozza. A távkapcsolat legfőképpen csak a szexkapcsolatra jó. Ezért meglehet kövezni, de ez a véleményem. Egyszer, egyszer találkozol vele, nagyon kívánjátok egymást, lefekszetek, kicsit szeretgetitek egymást, aztán irány vissza.
2012. szept. 29. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Merre laksz? :)
2012. szept. 29. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Mit is szoktatok Ti nők írni, ha egy férfi tesz ki egy ilyen kérdést? "Nem itt kéne picsogni, a hiba benned van."
2012. szept. 29. 11:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Lehet bennem van, mert nem vagyok jó férfi ismerőszóval ezt is elfogadom :P
2012. szept. 29. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is intelligens embernek tartom magam, de ha nem vagyunk szimpatikusok egymásnak, akkor lehetek bármennyire intelligens, akkor se leszünk szimpatikusok egymásnak.

Ismerkedj és aki nem jól viselkedik azt dobd.

Aki csak dugni akar az nem fog veled hetekig, meg hónapokig beszélgetni a "bengáli tigris életterének a környezetéről" hanem súlyosan szexuális tartalmú beszélgetése lesz.

Levelezésből is kiderül hogy mit akar. Ha 3-4 levélváltás után felhozódik a szex akkor menekülhetsz.

2012. szept. 29. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!