Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy rendes pasit se?
Figyelt kérdés
Hiába próbálok nem külső hanem belső alapján választani, Mindig kiderül hogy vagy bunkó vagy lelki roncs, vagy már az első randin le akar fektetni, vagy beképzelt.
Persze valamennyire számít a külső de nem elsődleges, mindig is adtam esélyt mindenkinek, de még soha nem jött össze igazán :S Miről ismerhetőek fel a rendes, romantikus, intelligens és udvarias férfiak?
23/N
2012. szept. 29. 11:22
1/15 anonim válasza:
Mert velem még nem találkoztál:):) 22/F
2/15 anonim válasza:
A kommunikációjáról. :) Ne csak azt olvasd, ami előtted van, hanem azt is, ami mögötte. Minden írásnak két értelme van, az a kérdés, hogy felismered-e. Én meg rendes lányt nem találok, tehát ez fordítva is igaz:)
3/15 anonim válasza:
mik az igények? lehetséges h akik megfelelnek az igényeidnek azoknak te nem felelsz meg? minden pasiban van romantika,kedvesség,udvariasság..de mind ezt a mai világban jól el kell titkolni, mert mi van akkor,ha esetleg egy olyan nőt fog ki,aki mind ezt kihasználja.. senkiről nem lehet tudni már az elején h milyen pontosan..
4/15 anonim válasza:
Pff.....én már nem hiszem,hogy léteznek ilyen pasik,adtam esélyt nem menõ kinézetünek is,csak annyit azért elvártam,hogy adjon magára,mégis még egy ilyen is pofáralökött....
5/15 anonim válasza:
Arról, hogy otthon ülnek gyk előtt:D Legalábbis a válaszok alapján ezen következtetés levonására számítok.
6/15 anonim válasza:
Mert megunva a bunkó,r*banc csajokat hibernáltattuk magunkat,hátha 1000 év múlva észhez térnek..
7/15 anonim válasza:
ha csak nyomul, sohasem mondja, hogy szeret, és alig foglalkozik veled, vagy ha csak foglalkozik is, a perverz oldalát mutatja, akkor annak csak azért kellesz. (saját tapasztalat) ://..ha már az első randin azt kérdezi leeküdtél e valakivel, az nem őszinte..
8/15 A kérdező kommentje:
4# elhiszem, nekem is volt ilyen, aztán még is megjártam, mert azt mondta hogy neki csak szex kéne mert amúgy nem érdekli őket a nők...Pedig amúgy egy rendes mindenkivel kedves pasinak tűnt...
2012. szept. 29. 11:28
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem annyi elvárásom van hogy intelligens olvasott ember legyen, legyen az emberekkel kedves és úgy alapvetően egy szerethető egyéniség. Engem nem érdekel ha nincs kigyúrva vagy mondjuk kocka vagy nem bulizós(én se vagyok annyira) de legyen benne tartás és hosszú távra tervezzen, és nem pedig átmenteti szex forrásnak tekintsen.
2012. szept. 29. 11:31
10/15 anonim válasza:
Vagyunk még, csak ritkák. Mondjuk amilyen félénk vagyok, nem csodálom, hogy nincs barátnőm. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!