Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lányokkal ismerkedni, randizni, de nincs elég önbizalmam. Hogy lehetne ezen segíteni?
Internet.
Vannak ismerkedős oldalak. Csak óvatosan... néha elég nagy a meglepetés az igazi találkozáskor.
Nos, ha nem mersz megszólítani egy lányt, akkor ne attól várd a megváltást, hogy ők szólítanak le! Szerintem olyan zavarban lennél, hogy örülnél, ha egy mondatot ki tudnál nyögni.
Én azt mondom: a nők is csak emberből vannak, az esetek többségében pedig egy nyelven beszélnek veled (vagy van közös nyelv...). Ha oldottan tudsz viselkedni velük általános körülmények között, akkor már a "leszólítás" sem fog olyan nehezen menni. Próbálj lánybarátokat szerezni, lehetőleg olyanokat, akik ugyan szimpatikusak és nem is csúnyák, de nem akarnád őket barátnőnek. Hidd el, miután velük beszélgettél eleget, nem fog gondot okozni "éles helyzetben" sem. Fogd fel gyakorlásnak, mint a futásnál: mielőtt nekiindulnál a maratonnak, futnod kell még jó pár kört a sima pályán!
-G-
(hímnemű egyed)
Harmadik hozzászólónak: Pont erre gondoltam én is :D Odajön és mond valamit, akkor tuti összehordok majd minden marhaságot.
És mégsem :) Pedig tegnap eléggé rosszul voltam, (azért is kérdeztem ezt) mert sikeresen beleszerettem a legjobb barátomba (aki mellesleg nő :P szóval amit írtál, végülis azt próbáltam régebben: kerestem lány barátot, akivel tudtam sokat beszélni, csak hát ez a baj lett belőle. Totál összepasszolunk, de ő nem szeretne velem kapcsolatot, mert elmondása szerint fél attól, hogy elvesztene egy barátot :( Arra persze nem gondolt, hogy kapna helyette egy társat :( ..na már nem tudom hol tartottam. Na a lényeg, hogy végső elkeseredésemben gondoltam elmegyek már úszni, hátha belefulladok a vízbe, de semmi esetre se akartam beszélgetni senkivel. Odaúszott hozzám egy olyan szép lány, amilyet eddig még interneten se láttam (:D) és kérdezett valamit. Megpróbáltam elkövetni mindent, hogy rövidre zárjam a beszélgetést, de valamiért nem ment és a végén tök jól elbeszélgettünk. Ezek után kíváncsi vagyok a folytatásra.
Na szóval a történet lényege csak annyi, hogy bármennyire is hihetetlen, de igaz, hogy nem merem megszólítani őket, de ha valamilyen módon elkezdünk beszélgetni, akkor már megy magától minden.
remélem előbb-utóbb összejöttök!!!
azt osztársaim közül már két leszbi pár született!
gratula nekik! de lehet hogy leszmég egy pár, de a másik lány egy felsőbb évfolyamon tanul, talán lesz belőle valami, suliban nem válalják fel, hogy leszbik, de az utcán az az első, ha találkoznak, hogy smaciznak........:)
gyakorolj
ne legyél görcsös h szerelmet akarsz stb.. csak élvezd az életet...
na szal hogy is kezdj hozzá.. ahhoz h 1x tényleg megtaláld életed párját idp kell és sok nő:)
ha szerelmes leszel vkibe már alapból vesztettél... mert akkor jobban fogsz izgulni meg görcsölni...
ha az önbizalommal van baj lehet növelni..
pl gondolj arra amikor tényleg magabiztos voltál idézd fel az érzést és érintsd meg a kézfejed... ismételd meg párszor kül időközönként.. feltételes reflex ha majd hozzáérsz a kézfejedhez eszedbe jutnak azok az érzések.. nekem nem működik de azért megpróbálhatod...
csak helloz ha más nem... minden lánynak köszönj aki szembe jön előbb utóbb rá jössz h nem kell félni tőlük... és ha már nem félsz majd odamenni akkor jöhet a neheze:) a becserkészés azzal rem nem lesz gond.. csak lazán, legyél vicces, humoros, jókedvű
na hajrá húzzál csajozni!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!