Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek a teljesen más lányok? 17/f
Figyelt kérdés
Mindig az olyan lányok tetszenek meg akikkel nincs semmi közös témánk, akikkel lenne azok meg nem tetszenek.
Akik megtetszenek bulizósak, könnyen barátkozóak, én persze pont az ellentéte...
Normális ez? Lesz-e így egyáltalán valaha barátnőm?
2012. szept. 28. 20:43
1/4 anonim válasza:
én bulizós vagyok és mindig is nyugodt pasit akartam :D
2/4 anonim válasza:
Attól hogy olyan lányok tetszenek lehet neked is barátnőd :) Lehet hogy egy ilyen lány mellett te is nyíltabb leszel a bulizós barátkozós élet felé
3/4 anonim válasza:
Belül biztos te is egy "bulizós" vagy! Sőt igazából TE VAGY A LEGDURVÁBB!! Csak magadba fojtod de a vágyaid szép lassan a felszínre törnek, és amikor végül elszabadulnak,,, kitörik a pokol
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele amúgy. Teljesen nyugis vagyok, zárkózott, sosem keveredek bajba és világéletemben a nyílt, kicsapongó életmódú srácok jöttek be. Ami még furább, hogy sosem dohányoztam, nem is csábít, de imádom a dohányzó fiúkat. Szóval szerintem ez normális. Szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Hát lehet benne valami.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!