Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinédzser lányok! Nem számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinédzser lányok! Nem számít, hogy a fiúnak egyedi stílusa legyen? Nem a szélsőségesekre gondolok, hanem egyedi gondolgozás öltözködés, zene stb. Szóval akkor a páwa az ideál? Az, hogy egy jó témáról lehessen beszélni egy csávesszal, az lényeg?

Figyelt kérdés

15/f

Tanulok rendesen szóval végzem a kötelességem, de akkor is nagyon szükségét ézem egy barátnőnek. Ez van. Most mondhatják itt hogy nem is szeretik a páwákat, de mégse látok értelmes lányt, akinek nem számít a homár divat, vagy ha van, már foglalt. Esetleg vmi jó helyet tudtok ajánlani ismerkedés céljából, ahol kevés a búza? Ja, nem vagyok féltékeny, és nem vagyok igénytelen paraszt, sportolok, csak nem értem, miért nem a fiús fiú az ideál? :/

2012. szept. 27. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szélsőséges jobboldali vagy? Üdv xD
2012. nov. 4. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok és most azzal fogok jönni, hogy nem szeretem a páwákat mert tényleg nem az ideáljaim.

Utálom ha egy fiú vasalja a haját és inkább a rövidhaj jön be. Valahogy nem érdekel hogyan öltözik csak azért egy kis alapstílusa legyen (gondolok itt arra, hogy ne melegítőnadrág stb..) Nem szeretem ha nyomulnak rám.

Viszont szeretem ha egy fiú okos, aranyos, nem flegmázik és nem beszél csúnyán, nem cigarettázik, iszik és drogozik. Ha ellehet úgy lenni vele mint egy baráttal, de hozzá lehessen bújni és szeressen.

Szerintem ez nem sok elvárás, és állítólag tele van ilyennel az ország. Eddig csak olyanokat fogtam ki akik hülyítettek.

Ezzel az erővel én is kérdezhetném, hogy miért nincs olyan fiú aki nem a ribancokra hajt, mert habár a többség azt mondja nem az ilyet szereti mégis ilyenekre hajtanak a fiúk.

2012. nov. 4. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! 15 éves átlagos lány vagyok és nem tudom miért, de a mi sulinkban egyáltalán nem menő a páwa stílus szerencsére...sőőt! Egyenesen gáz. Sajnos sokszor elítélem az embereket külsőre, de amikor meglátok egy ilyen srácot nem azt gondolom, hogy úú de jól néz ki, hanem azt, hogy ezeknek komolyan nincsen saját stílusuk? Persze nem azt mondom, hogy ne legyen illatuk a fiúknak vagy igényes cuccaik, hanem ne érezzem még fél percig az illatfelhőt mikor elsétál előttem.
2013. jan. 7. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
az ún. páv[(w)-mert így menőbb)]ák egyáltalán nem egyediek, sőt mind egyformák, a női megfelelőiknek jönnek be általában, meg vannak kivételek akik normálisak, csak azért öltözködnek pávásan mert, tetszeni akarnak a nőstény páváknak, érted :)
2013. jan. 7. 23:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is fiú vagyok és azon dolgozok, hogy kialakítsam a saját egyedi stílusomat. A páwa stílus elég idegen tőlem és a nagyon közkedvelt, amerikai deszkás stílus /SWAG, fullcap, supra/ egyenesen hányingert kelt bennem. Az elegáns stílus egy fokkal jobb, de az is olyan b.zis tud lenni.

Vannak olyan fiú ismerőseim akik azt mondják hogy ők nem akarnak izmosak lenni. Nos lehet, hogy én vagyok sajátos gondolkodású, de szerintem FÉRFI=ERŐS,IZMOS. Attól még, hogy valaki nem eszik, lefogy, és miközben összegörnyed az éhségtől, a gyenge, de kockás hasizma látszik, még nem lesz izmos. Szerintem a lányok azért őket szeretik mert mégiscsak jobbak a kövér srácoknál, valódi izmos pasit meg alig látni, főleg 20 év alattit.

Azt se tartom stílusnak, hogy indokolatlanul magas árat kifizetnek egy olyan pólóért, sapkáért, ami mindössze egy márkajelzéssel nyújt többet a társainál. Csak mert rá van írva valami. Oké, nyilván jobb minőségű mint a kínai gagyi, de szerintem stílus az, amikor a neked tetsző és ízléses ruhákat összeválogatsz és saját tetszésed szerint szépen öltözöl fel, nem pedig azért veszel fel valamit, mert láttad az MTV-n az egyik sztáron... Olyan b.zis amikor egy pasi divatmajom!

Ismerkedni? én diszkóban szoktam, mert ott pofon egyszerű. Odamész hozzá, táncoltok, smároltok, váltotok pár szót, aztán sajnos legtöbb esetben semmi folytatás. Jobb esetben lefeküdtök :D Most van barátnőm, őt is diszkóban ismertem meg. Mégis azt javaslom, 15 évesen ne akarj hosszú távra tervezni, jobb az ha kiéled magad és szabad vagy. Persze ez is csak az én véleményem, ha mindenképpen le akarod kötni magadat egyetlen csaj mellett, és taszít az éjszakai élet, akkor van más út is. Sok ismerős kell akik bemutatnak téged csajoknak. Hát most gondolkozok hogy hol is szokott társasági életet élni a korosztályom... leginkább kocsma vagy házibuli, vagy suli (én gépipariba járok ahol 1/200 a lány-fiú arány, szóval buktam xD). Meg az értelmesebb haverokkal mást is lehet csinálni nem csak inni, de nekem speciel olyanból roppant kevés van.

Na szóval a lényeg: sportolj, legyél kigyúrva és akkor hidd el nekem, a csajok odáig lesznek érted. Ha tudod magadról hogy jól nézel ki, magabiztos leszel. A magabiztosság szabaddá tesz! Elűzi a félelmet. Ha a kinézet és a magabiztosság megvan, akkor már csak jó duma kell. nekem sokáig nem volt, de két év gyakorlással lett, szóval meg lehet oldani! A stílusod meg legyen olyan, ami megfelel magadnak, nem idegen tőled, de nem is különc. Ja és még egyszer, eddzél mert nem vagy b.zi :D :D

17/F

2013. jan. 8. 01:59
 16/16 A kérdező kommentje:
jóvammá..xD edzek 4 éve, méghozzá olyat, ami erősít is...
2013. jan. 8. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!