Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a duci nőkről? 30 kg fölösleg van rajtam,27 éves vagyok. Még nem szültem.
30 kg súlyfelesleggel semmi kocogás. nem tudom mi a "versenysúlyod" de simán lehet 30-40-50% túlterhelés, ehhez hozzáadva az aszfaltot és a nem megfelelő cipót (mindkettő borítékolható) kész is van a porckopás.
nem kocog, úszik meg sétál sokat, kevesebbet eszik, nem zabbant bánatában. a pasinak megmondja, ha akarja vissza a régi barátnőjét, akkor segít, különben mehet világgá.
(egyébként azt is borítékolom, hogy a kapcsolatod bő gázzal benne van a hízásodban, lehet annak a reformjával kellene kezdeni)
Én nem akarok gonosz lenni, de...
Ha régebben vékony(abb) voltál: mi változott? Hogyhogy nem vetted észre? 30 kg nem úgy jön fel, hogy ma 50 kg vagyok, holnap felkeléskor meg 80 kg.
Csinálj mindent úgy, ahogyan a 80 kg előtt, és minden oké lesz:)
Intenzív mozgással (heti 2-3 cardio edzés), mellette némi alakformálással (hogy ne lógjon mindenem) 3 hónap alatt 12 kilót tudtam leadni többször életemben, úgy, hogy mellette csak nagyon picit kellett odafigyelnem az étkezésre, tehát simán ehettem bármit, még édességet is. Nekem ez vált be, én fogyókúrával nem tudok fogyni, mert minél jobban tudom, hogy nem lehet, annál jobban kívánom...
Mivel úgy látom, te is hasonlóan vagy az evéssel, ezért az intenzív mozgást javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!