Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a duci nőkről? 30 kg fölösleg van rajtam,27 éves vagyok. Még nem szültem.
A "duci" szerintem maximun 5-6 kg plusszt jelenet, a 30 kg fölösleg már a "borzasztó kövér" kategória.
Föként ilyen fiatalon igencsak rossz dolog, nemcsak egészségtelen,de kimondottan gusztustalan is. Jó lenne, ha sürgösen elkezdenél - akár orvosi segitséggel - lefogyni, mielött teljesen tönkreteszed magad meg az életedet is.
egyrészt én imádom őket.
másrészt az ember nem csak a másik lelkébe szeret bele (aki ezt állítja, az vagy hazudik, vagy hülye), hanem a kinézetébe is. ha nem szereti a kövér nőket, akkor valószínűleg nem jöttetek volna össze. ezért nem tudja elfogadni. ez van. ettől nem nem lesz rongy ember, csak szimplán ember. (egyébként miért pont ő fogadjon el téged, amikor te, és erre merek fogadni, sem fogadod el magad??)
Elkezdtem számolgatni. Egy flakon másfél literes ásványvíz 1,5 kiló. A 30 kg fölösleg azt jelenti, hogy állandó jelleggel 20 palack másfél literes ásványvíz lóg rajtad plusszban!!! Nem csak járás és futás közben, de pl fürdés és az intim pillanatokban is.
Ha 20 palack vizet kellene vonszolnom magamon megviselne, a 2 zsugor a max amit még hazaviszek (ez 12 palack).
Ha a páromat csinosan és szexin ismertem volna meg és egy idő után 30 kiló felesleggel kellene huncutkodnia a lepedőparty közben, akkor én is nagyon reklamálnám a dolgot és minden este velem kellene edzenie...
10-15 kili kocogás naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!