Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eddig magányos voltam egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dany22 kérdése:

Eddig magányos voltam egyedül ma meg hirtelen 2lány?! :O micsináljak most

Figyelt kérdés

eddig egyedül voltam aztan megismertem 2lanyt neten az eggyikkel megbeszeltük,hogy jogsi után talalkozunk ma! ugy is volt,csak elötte reggel felhivott a masik lany akiröl lemondtam,hogy talalkozzunk csak azert nem irt mert nem volt nete.Nos ezzel is tali :) meiket valasszam?tudom nemm nektek kell de én összevagyok zavarodva.nos kérlek segitsetek

a reggeli lannyal beszelgettünk 1ora utan mar csok nyelvezés stb.a lány picit duci de nem latni rajta édes nagyon hosszu barna haja van az édesannya sulyos beteg az apja meghalt 3a vannak tesok stb ennyit tudok rola

az esti lany azvékony testalkat szökésbarna haj az édesannya meghalt kicsikoraban az apjukkal vannak ez 20eves a másik reggeli 17lesz :)

jobbban ezzel jözttem ki felszabadultam olyan jo volt és arcra puszin kivül semmi nem volt,de nem is bánom mert ez rendes lány!

viszont itt egy szem lany és az apja félti de egyenlöre titokban kell ismizni a masik lany az oolyan h nincs titok.eggyiket sem valasszam??esetleg mind2? :) végülé is sokaig egyedül voltam mos meg 2 aranyos csaj hirtelen :)

2012. szept. 26. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A reggelit hagyd! Az estit pedig add nekem... :D
2012. szept. 26. 23:40
 2/13 Hole Hunter ***** válasza:
Küldd el mindkettőt! Látod...annyira összezavartak, hogy ide kellett jönnöd kérdezni. :)
2012. szept. 26. 23:43
 3/13 anonim ***** válasza:
irigylem a problémádat
2012. szept. 26. 23:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Megbirkóznék ezzel a problémával.
2012. szept. 26. 23:52
 5/13 anonim ***** válasza:
attól függ mit akarsz.. ha kapcsolatot akkor az esti, mert érettebb és rendesebb... és ha szexet, meg minél gyorsabb tempót akkor a reggeli, mert az fiatalabb és kicsit vadabbnak is tűnik... nála nem kell titkolni tehát mehetsz hozzájuk és dughatod a szobájában stb... nála vagy vele "aludhatsz" és nem kell hogy titok legyen... válassz.. ha mindkettőt választod, akkor pár hét alatt lebuksz és mindkettő elhagy... ha csak az egyiket akkor sokáig húzhatod :D
2012. szept. 26. 23:57
 6/13 anonim ***** válasza:
2012. szept. 27. 00:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Dugd meg mind2őt azt ennyi.
2012. szept. 27. 00:14
 8/13 anonim ***** válasza:
te hany eves vagy?
2012. szept. 27. 01:24
 9/13 anonim ***** válasza:

jajj :D tudtam én hogy valahonnan ismerős ez a Danyfiú xD

A korban hozzád illőt...

2012. szept. 27. 01:32
 10/13 anonim ***** válasza:
szexre elsőt, kapcsolatra estit... ahogy előttem is mondták... az első csajjal sok gondod lenne sztem úgy egyébként egy kapcsolatban, míg a másikkal kijönnél rendesen...
2012. szept. 27. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!