Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig magányos voltam egyedül ma meg hirtelen 2lány?! :O micsináljak most
eddig egyedül voltam aztan megismertem 2lanyt neten az eggyikkel megbeszeltük,hogy jogsi után talalkozunk ma! ugy is volt,csak elötte reggel felhivott a masik lany akiröl lemondtam,hogy talalkozzunk csak azert nem irt mert nem volt nete.Nos ezzel is tali :) meiket valasszam?tudom nemm nektek kell de én összevagyok zavarodva.nos kérlek segitsetek
a reggeli lannyal beszelgettünk 1ora utan mar csok nyelvezés stb.a lány picit duci de nem latni rajta édes nagyon hosszu barna haja van az édesannya sulyos beteg az apja meghalt 3a vannak tesok stb ennyit tudok rola
az esti lany azvékony testalkat szökésbarna haj az édesannya meghalt kicsikoraban az apjukkal vannak ez 20eves a másik reggeli 17lesz :)
jobbban ezzel jözttem ki felszabadultam olyan jo volt és arcra puszin kivül semmi nem volt,de nem is bánom mert ez rendes lány!
viszont itt egy szem lany és az apja félti de egyenlöre titokban kell ismizni a masik lany az oolyan h nincs titok.eggyiket sem valasszam??esetleg mind2? :) végülé is sokaig egyedül voltam mos meg 2 aranyos csaj hirtelen :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Mi van a rajz tanároddal? :-D
jajj :D tudtam én hogy valahonnan ismerős ez a Danyfiú xD
A korban hozzád illőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!