Egyedül vagyok. Micsináljak?
Apám nem nagyon van itthon mert katona, anyám meg németbe van (dolgozik). Van egy 18 éves nővérem aki sokat tanul meg egy 22 éves bátyám aki katona. A nővéremmel szoktam itthon lenni ha itthon vagyok. Van egy olyan társaság akik velem egyidősek vagy 1-2 évvel idősebbek akikkel lenni szoktam. Ők sok hülyeséget csinálnak pl cigiznek, elhagyatott házak ablakait betörik meg ilyen hülyeségek. De már olyan is volt h verekedni mentek de elég durván. És én mindig velük megyek. Tudom h ez nem jó dolog de nem tudok mit csinálni...jobban érzem magam közöttük mint a többiek között. A többiek nekem unalmasak mert nem mernek megcsinálni semmit meg hülyék. tanulni meg nem akarok mindig jó nekem a 3as is. az a gáz h szerintem ha nagyobbak leszünk úgy le fognak minket ültetni mint a szar. csak más társaság meg nincs és ők a barátaim.
13/f
Nem hiszem hogy ez neked is jó.
Kényszerből teszed, oké, de elkezdhetnél ismerkedni más emberekkel is. Nem létezik hogy csak az az egy csapat van ott ahol laksz! Ismerkedj gépen, utcán vagy nem tudom, de hagyj fel ezzel az ablakbetörős bandával...
ne hulladék embernek képezd magad abból így is túl sok van
azt találd ki inkább mi az amit szívesen csinálsz és értelme is van (gondolom bátyádnak ez a katonáskodás)
valami érték létrehozására koncentrálj, ablakot betörni még majmok is tudnak
Válassz magadnak jövőt.
Még kiszálhatsz. Nem amiatt gyáva valaki, mert nem rongál, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!