Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit összekuszálódtak a dolgok körülöttem. Nem tudom hogy döntsek. Véleményeket várnék elsősorban. Mi legyen?
Pár hete tetszik egy srác, állítólag én is bejövök neki, bár néha úgy viselkedik, mint aki nem akar semmit. Tegnap éjjel találkoztunk és félrehívtam beszélgetni, akkor is azt mondta, hogy tetszem neki és ha nem tetszenék, nem jött volna ki, tök jól elvoltunk, borzoltuk egymás haját, ölelgettük egymást... de lehet csak baráti volt... Aztán lelépett egy időre... ezalatt összetalálkoztunk pár ismerőssel (én szinte végig húgommal voltam), köztük volt egy srác, akinek mint kiderült, igencsak megtetszettem. Ő nem annyira helyes, mint az előző, de ő sem rossz. :) Az este többi részét vele töltöttem, volt hogy elhívott beszélgetni kettesben, jól elvoltunk, át is karolt a padon ülve...stb. A gond csak az, hogy 2 közös barátunk szólt, hogy barátnője van, ami nem volt újdonság, neten láttam közös képüket régebben, de csak akkor esett le. Másfél éve barátnője van, a közös barátok szerint és szerinte is szakítani fog, csak most nyaral a csaj, majd ha hazaért, azaz 2-3 hét múlva. Gyanús, mert a srác többször megemlítette viccelődve a haverjai előtt, hogy messze van az a hely, ahol a csaj nyaral. De mai elmondása szerint velem akar járni és ott fogja hagyni azt a csajt mindenképp, már régóta nem szereti. Tegnap este mikor kettesben voltunk, az első srác többször hívott, hogy hol van egy haverjával és találkozzunk meg menjek el hozzájuk... aztán odamentünk 2en, a 2. srác meg mellémállt és megfogta a seggem az előző előtt, én erre kicsit elhúzódtam, mintha kicsit féltékeny is lett volna az első, hamar lelépett. :D
Az igazság hogy mindkettő tetszik, de mindkettő bizonytalan. A 2 fiú 19 és 20 évesek, én 18. Ja és ők ketten elég jóban vannak, majdnem mintha haverok lennének. :D Mi legyen? Megvárjam azt a 2-3 hetet míg a második szakít a barátnőjével? Vagy közeledjek az elsőhöz, hátha kisül belőle vmi?
sztem is az 1 fiú a nyerő! a 2. kifejezetten bunkó: nem szakít a barátnőjével, de más lányt fogdos, mindenki előtt csajozik, mikor a barátnő nyaral - sztem veled is ezt tenné idővel
az 1. srácnak adj esélyt és ne rontsd el azzal, hogy a 2. kihasználjon, aztán dobjon. akkor az 1.-nek sem fogsz kellene - jogosaN
ez még mindig jobb mint az enyim volt... :D reggel kelek fel a srácnál, nézek körbe... hmmm... teleplakátolt fal a barátnővel.. hát.. hmm... van ilyen :D
inkább kategorizáld be magadban, hogy vele marad és max szerető, mert általában ez így szokott előfordulni. az meg nem éppen kellemes szituáció. ne ragadj le nála. nem éri meg.
Mondtam a másodiknak, hogy max akkor lehet vmi köztünk, ha szakít a barátnőjével, dehát a csaj csak 2-3 hét múlva ér haza. Én is attól tartok, hogy szeretőnek akar csak tartani a barátnője mellett... Viszont ez a srác sokkal jobban keres, többet törődik velem már most, mint az első. Az első éli a kis életét, ha én keresem, ő megjelenik, elvagyunk, de amúgy szinte semmi. Ráadásul több füllentésen is rajtakaptam már.
Az egyik legjobb barátnőm barátja a másodiknak és ő is azzal kezdte, hogy van barátnője, de dobni fogja, amint hazaér a csaj. Akkor a srác még nem tudta, hogy én tudok a barátnőjéről. Neki meg csak nem hazudik. Az a leggyanúsabb, hogy ő már azonnal akar vmit... hétvégére meghívott kerti partyra, meg többször megemlítette, hogy mi lesz ezután kettőnkkel... de beleegyezett ebbe, hogy csak ha nem lesz bnője... Összehasonlítva a 2 fiút simán, inkább a 2.at választanám, sokkal kedvesebb velem, az 1.t mintha nem is nagyon érdekelném, max néhanapján ha olyan kedve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!